pondělí 29. července 2013

Návštěva Inglotu

Jak jsem vás už informovala na Facebooku, tak Inglot otevřel novou pobočku v Praze na Černém mostě. Chvíli jsem otálela s návštěvou, ale jednoho dne mi to konečně vyšlo a s vidinou koupě pořízení nějakých stínů a transparentního pudru jsem se vydala na prohlídku. Stánek se nachází na otevřeném prostranství v pěší zóně. Chudáci prodavačky - když jsem si prohlížela výrobky, tak ke stánku přiběhly 4 holčičky, které tam rozhodně nebyly poprvé a všechny výrobky si chtěly ozkoušet. Dokážete si představit, jak by to vypadalo, kdyby jim to prodavačky pokaždé povolily. Určitě to musí být i velmi náročně uhlídat proti krádežím. To jen tak na úvod, co mě jako první zaujalo :)
Sortiment je stejný jako ten, co mají na Chodově. Paní prodavačky byly velmi milé a určitě jsem se nesetkala s neochotným přístupem, jak jsem četla o personálu na Chodově.

Množství barev je nepřeberné, tak jsem se trochu zasekla s výběrem stínů. Nakonec jsem si vybrala ty, kde jsou v jedné 3 odstíny. Hnědý odddstín je matný a stříbrný je s perletí. Jako bonus jsem si mohla vybrat navíc jeden stín. Sice jsem neviděla, jaký to bude, ale naštěstí jsem měla šťastnou ruku a vybrala jsem krásný světlý s perletí. Bohužel nevím, jestli je tato akce i nyní. 


Světlý stín, který jsem dostala jako dárek
Stín nafocený v době, kdy na něj hodně svítilo sluníčko
Opět vyfoceno se sluníčkem
Hnědy stín společně se světlým

Jako druhou věc jsem nakonec vybrala transparentní pudr v tuhém stavu. Měli ho i v sypkém, ale mě se lépe pracuje s tímto. Pudr je bílý, ale na pleti působí tak, že vám zmatní místa, která potřebujete a nezanechá po sobě žádnou barvu, což mi maximálně vyhovuje. 




Měla jsem spadeno i na magnetickou paletku, kde si můžete kombinovat stíny, tvářenky nebo pudr. Vždycky si tam dáte to, co zrovna chcete mít ten den s sebou. Jednotlivé komponenty se vytahují z paletky pomocí magnetu, který je umístěn na vrchním víčku.


Určitě mi dejte vědět, jaké výrobky od Inglotu máte a jak jste s nimi spokojeni :)

10 komentářů:

  1. ta magnetická paletka je hustá! :) moc dobrý!!! :)

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem s ni spokojena, akorát by ten poslední na pudr mohl mít takové rozměry, aby se tam vlezly 4 stíny :)

      Vymazat
  2. Jé já jsem psala článek o Inglotu před pár dny taky...
    http://asawa-beauty.blogspot.cz/2013/07/inglot-stiny.html
    Byla jsem tam úplně poprvé, takže moje zkušensti se značkou nejsou velké. Stejně jsem ale zatím spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. transparentní pudry mám moc ráda, takže věřím, že ten Inglotácký musí být super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s ním moc spokojená. Zmatní to, co potřebuji a ikdyž jsem měla ze začátku strach, aby nevypadal na pleti bíle, tak se nic takového nestalo :)

      Vymazat
  4. Tak ten pudr mě nadchl to bych potřebovala.. Jsem si říkala, co to je.(prvně sjedu fotky pak až čtu:-))a super.. Chodov mám blíž a přiznám se, že s INGLOT kosmetikou zaostávám tak to aspoň omrknu. Ale pudr kupuju všema deseti:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to dost podobně, taky se nejdřív dívám na fotky a když me to zaujme, tak si to přečtu :)Já jsem Inglot taky objevila docela nedávno, ale mají k dispozici velkou škálu produktů a podle mě i velmi kvalitní.

      Vymazat
  5. Pudr koupenej vyzkoušenej a naprostá spokojenost. Paní na Chodově byla příjemná.. Jinak jsem si koupila nakonec i laky na nehty loreal oranžovej žlutej všechny na oranžovo prsteníčky na žluto a super.. beru zpět, že mě žlutá neoslovila..:-)) jak jsem psala..

    OdpovědětVymazat
  6. Tak super, že jsi spokojená:) takže nakonec jsi vzala žlutou na milost:)

    OdpovědětVymazat