úterý 23. července 2013

Sada produktů od Benefitu

Tyto sady od Benefitu mám moc ráda. Můžete vyzkoušet několik produktů v minibalení a pak se rozhodnout, který je tak dobrý, aby jste si ho pořídili v plném balení (mě to tak moc vyhovuje :)). Tato má název Primping with the Stars a uvnitř najdete 6 výrobků. Celá krabička má poměrně praktické cestovní balení. Součástí je i velké zrcátko a návod, kam které produkty nanášet. 




Báze pod oční stíny - Stay don´t stray
Tato báze je jedna z mých nejoblíbenějších a hned jsem si ji musela koupit v plné velikosti. Konzistence je krémová a má tělovou barvu. Na tuto bázi chystám samostatnou recenzi, takže se více nebudu rozepisovat.



Primer - The Porefessional
Báze pod make-up, na kterou nedám dopustit. Také mám ve velkém balení a hodnocení najdete zde.


Rozjasňovač - Girl meets pearl
Tekutý rozjasňovač se zlatým odstínem. Já vlastním jeden se stříbrným odleskem a tento zlatý je super na opálenou pleť. Dobře se roztírá a velmi pěkně voní. 



Řasenka - They´re real
Jelikož nosím umělé řasy ( asi se je teda už nechám sundat :)), tak tuto řasenku nemám vyzkoušenou na sobě. Benefit má tento produkt jako jeden z nejprodávanějších, tak musím rychle na někom vyzkoušet :) Co mě moc nenadchlo je kulička na konci řasenky. Nevím no, podle mě to moc žádný efekt mít nebude, ale třeba se mýlím a po vyzkoušení změním názor.



Make-up - Some kind-a gorgeus
Tuhý make-up, který je trošku tmavší než moje pleť, takže se buď musím ještě opálit víc než jsem nebo bude dělat společnost někomu jinému. I když je tuhý, tak konzistence je krémová a velmi dobře se nanáší.



Benetint
Nevím přesně jak tento výrobek nazvat, protože se dá použít jak na tváře, tak na rty. Prodává se v tekuté formě a aplikuje se štětečkem. Co se týče barevnosti, tak je velmi jemná a aby to bylo vůbec vidět, je potřeba nanést více vrstev. Na druhou stranu se nemusíte bát, že by barva byla moc sytá, protože uvnitř lahvičky na mě tak rozhodně působí




Tuto sadu jsem koupila v Sephoře a stála 792,- Kč. Ano, ne všechny produkty mi ůplně vyhovují, ale rozhodně převažují ty, které si pořídím vě větších velikostech. Určtiě mi dejte vědět, jestli vlastníte nějakou jinou sadu od Benefitu a jak jste s ní spokojeni.

7 komentářů:

  1. skoda ze si neskusala tu spiralu zevraj je to riadne delo :)

    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Ja theyre real mam a je to doopravdy bomba:) jinac sada vypada fajn ja je kupuji na asosu v akcich

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco na ni doopravdy bude, když si ji všichni tak chválí. Co ti na nim nejvíc vyhovuje? Na asos určitě mrknu, jestli tam něco nebude se slevou:)

      Vymazat
  3. to vypadá fakt dobře :) škoda že nejbližší sephora je 200km daleko :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já osobně bych ještě doporučila ten nákup přes internet - www.benefitcosmetics.com. Vyjde to levněji, ale chápu, že je blbý, když si to nemůžeš vyzkoušet na vlastní kůži.

      Vymazat
  4. vypadá to ,že až budu někde blízko sephory vím co si koupím. :D)

    OdpovědětVymazat