středa 19. června 2013

Precise Black Dermacol - fix na oči

Už je to nějaký ten týden, co jsem v Rossmanu viděla stojánek s produkty na oči od Dermacolu. Trochu se na sebe zlobím, že jsem vám to nedala vědět dřív, protože teď už asi ceny nebudou ve slevě, ale i tak se to třeba bude hodit :) Kolekce nese název Black Sensation a obsahuje 7 výrobků a všechny jsou zaměřeny na zvýraznění očí. Najdete zde mikrotužku, matnou tužku na oči, oční stíny a tužku v jednom, fix na oči, pudrové oční linky, tekuté oční linky a řasenku.



Já jsem si koupila fix na oči, který by měl být voděodolný. Žádný fix zatím nevlastním, tak jsem byla moc zvědavá, jak se s ním bude pracovat a zda-li se nebude optiskávat na víčko. Fix má krásnou sytou černou barvu a moc dobře se aplikuje díky velmi tenkému hrotu. Na víčko se mi barva neobtisknula, takže v prvním úkole obstál. Na druhé fotce je linka přetřená prstem. Snažila jsem se trochu tlačit, abych vyzkoušela výdrž. Když jsem ale prst namočila do vody a přejela jsem po lince znovu, barva se úplně rozmazala. Zajímalo by mě, kde je ta voděodolnost :)


Myslím si, že tato kolekce je docela povedená. Mě se líbí, že v jedné řadě je tolik různých věcí na oči. Pokud máte někdo zkušenost s těmito výrobky, určitě mi dejte vědět, jak jste spokojeny.
Cena: 74,- (akce), 99,-

1 komentář: