pátek 28. června 2013

Laky Loreal na léto

A mám tu další přírůstky do své sbírky laků. Opět jsem sáhla po lacích od Lorealu, protože těm jejich barvám a obalům prostě nemůžu odolat (vím, je divné si lak vybírat podle obalu :)). Myslím si, že tyhle barvičky jsou na léto jako dělené. Musela jsem si koupit hned 3, protože teď v Rossmanu stojí jeden lak 79,- oproti normálním 99,-.



S fialovou barvou jsem velmi spokojená a na fotce je lak nanesen ve dvou vrstvách. Trochu zklamaná jsem ze žluté, protože aby barva dobře kryla, musela jsem ji nanést ve třech vrstvách a ani poté se mi to zas tak moc nelíbilo. Škoda - na tuhle barvičku jsem se moc těšila :( Pak je tu poslední barva - neonová. Doufám, že tedy nejsem barvoslepá a pojmenoval jsem ji správně :) Vůbec se nemůžu rozhodnout, jestli se mi líbí nebo ne. Je to prostě něco jiného, než na co jsem zvyklá, ale na léto ji asi využiji. 




Co říkáte na tyto barvičky, líbí nebo ne?
cena: 79,- Kč
kde: Rossman



9 komentářů:

  1. Nádherný laky.. Ten žlutej mě moc neoslovil, ale pro dvě barvicky bezim v pondeli..Ten modrej si davala jen jednu vrstvu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne ne. modrou jsem taky nanášela ve dvou vrstvách. V jedné mi to přišlo málo syté:)

      Vymazat
    2. Mě to příjde strašně slabounké, ale třeba to dělá i foťák.Jinak se mi ta barva moc líbí..:-) Já vždycky lakuju všechny třeba na křiklavě růžovou a prsteníček černej alá Dara Rolins. U ní jsem to viděla poprvé a tyhle barvičky se dají moc hezky nakombinovat taky..

      Vymazat
    3. Hm taky mám pocit, že ve skutečnosti to tak slabé nebylo. No s tím prsteníčkem to určitě vyzkouším, dekuju :)

      Vymazat
  2. Taky jsem po nich už několikrát koukala, ale bylo mi líto za ně vysolit takovou cenu, tak to určitě skočím do Rossmanna očíhnout, když jsou teď ve slevě.;) A s tím obalem to mám úplně stejně, je to takový malinkatý a pěkný.:D Barvičky jsou nádherný, ladí i krásně k sobě, mně se nejvíc líbí ta modrá a fialová, na žlutou nemam odvahu, ale ostatním vždycky sluší.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No určitě si pro ně zajdi, mají tam ještě mnohem víc podle mě nových barviček. Takže máš taky slabost pro obaly, alespoň v tom nejsem sama :) U mě to asi vyhrává ta fialová, i když se pořád nechci vzdát té žluté, tak mě taky oslovila nejméně.

      Vymazat
    2. Jak jsem psala o příspěvek víš. Zkus tu žlutou dát jak to kombinuju já. Prostě všechny na žluto a třeba ten prsteníček na jinou barvu, Mě se ta žlutá líbíla, ale nedokážu si představit celou ruku žlutou.. Mám v hlavě fix.že co je žluty na to lítaj mušky:-)

      Vymazat
  3. Hezké láčky, hlavně ten fialový. ;-)Leňa

    OdpovědětVymazat