sobota 26. října 2013

Podzimní kolekce L'ancome - L´Absolu Désir

Možná jste si této kolekce už v parfumériích všimli a pokud je mi dobře známo ještě by měla být k dostání, tedy alespoň některé produkty určitě. Já jsem se na ni totiž šla podívat hned na začátku a stejně jsem nikde nesehnala rtěnky z černým obalem, ale jen ty se zlatým. Slečna prodavačka mi sdělila, že by měly dojít.... Mě osobně design celé této kolekce nadchnul. Paříž mám strašně ráda a celkově obaly vypadají nádherně. Nejvíc mě asi okouzlil ten od tvářenky, na kterou jsem sice měla spadeno, ale pak zvítězilo mé racionální já a v hlavě mě přehrálo všechny tvářenky, které mám a já musela uznat, že tuhle bych fakt spotřebovala kdoví kdy. Snad mě to nebude mrzet :)



Ukořistila jsem tedy rtěnku a lak na nehty. Původně jsem si myslela, že bych chtěla úplně nejtmavší barvu na rty, ale když jsem si je zkoušela, nejvíce mi seděla Rouge Désire 186. Obal je krásný a jak už je u rtěnek L'ancome zvykem, obě dvě části v sobě mají magnet, takže doopravdy nehrozí, že by se otevřela. Jsem zatížená na vůně a tato mi přesně vyhovuje, takže k ní velmi často čuchám :) Pigmentace rtěnky je velmi silná a příjemně hydratuje rty, takže se nekoná žádné zalézání do rýh ( u jedné L'ancome rtěnky se mi to stalo). Určitě se nejedná o matnou rtěnku a mám snad pocit, že L'ancome ani takové nenabízí. Kdyby jste někdo měli opačnou zkušenost, tak mi to určitě napište.
Cena: 840,- Kč




A pak tu máme lak ne nehty Purple Fiction 185N. Od této značky je to již druhý v pořadí, který vlastním a zase jsem s ním spokojená. O minulém jsem psala zde. Nevím, jestli je to na fotkách alespoň trochu vidět, ale jde o lak, který působí až černě, ale přesto je znát, že je v něm odstín velmi tmavé fialové a to se mi moc líbí. Já jsem nanesla na nehet dvě vrstvy a na krytí si rozhodně nemůžu stěžovat. Možná bych i řekla, že by mohla stačit jedna, ale já ráda hodně sytou :) Výdrž je tak 4 -5 dní a pak se lak začne pomalu loupat. Je to ale jeden z mála laků, na který nemusím nanést nějaký průhledný a i tak je jeho výdrž stejná.
Cena: 375,- Kč



Celkově se mi tato kolekce líbí a jen mě možná trochu mrzí, že nemám tu tvářenku, ale asi bych ji fakt nevyužila :) Strašně se těším až budou k dispozici jejich vánoční kolekce, protože tam má být takový červený kufřík a v něm strašně moc věcí :)) Asi si napíšu Ježíškovi:) Pokud máte nějaký výrobek z této řady určitě mi dejte vědět, jak jste spokojené.
Mějte krásný slunečný víkend !

8 komentářů:

  1. Strasne ma tesi ze Lancome na svojom prome konecne nema E.Watson..
    Ten ruz je fakt krasny! :D Presne taketo odtiene zboznujem :D
    A zlate obaly su pekne, ale nepaci sa mi velmi ta potlac :/ :D
    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ja zbožňujem tietio ich laky. Z limitky nemám, len zo štandardného sortimentu a aú dosť kvalitné. Dokonca aj tie farby sú tak nejako zaujímavo namiešané :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano souhlasím. Ten druhý co mám, taky není z limitky a i tak je to moc pěkná barva.

      Vymazat
  3. nádherný odtín rtěnky, ty od lancome miluju

    http://eattrainbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat