úterý 12. dubna 2016

Tvářenky Love Flush - Too Faced

Přiznám se, že dokud jsem na tuto paletku nenarazila v Sephoře, vůbec jsem netušila, že se něco takového nabízí. O jednotlivých tvářenkách už jsem slyšela, ale takhle pohromadě jsem je viděla poprvé. No a vážně mě moc lákalo, mít je doma všechny. Říkala jsem si, že mám alespoň možnost je ozkoušet všechny pořádně a až se rozhodnu, která je ta nej, tak si pořídím plné balení a tuhle třeba pošlu dál. Zatím se mi ale až na jednu líbí všechny :)



Uvnitř najdete 6 odstínů tvářenek se zrcátkem. Balení je papírové na magnet a mě se celkem líbí. Rozměrově je sice dlouhá, ale celkem úzká, takže pokud bych ji chtěla přibalit na nějakou delší cestu, nebyl by to podle mě až takový problém. Hned na obalu je napsána výdrž 16 hodin a já musím říct, že je to skoro pravda. Tvářenku nanesu ráno kolem 8 hodiny a v 8 večer tam rozhodně je! To mě okouzlilo asi nejvíc. S hodně tvářenkami mám problém, že se během dne prostě ztrácí. Další bezva věc je intenzita. Stačí lehce přejet štětcem po produktu a máte sytý odstín, takže rozhodně doporučuji mít při aplikaci lehkou ruku.


Jak jsem psala již ne začátku, jediná barva, která mi nevyhovuje je poslední (your love is king). Je na mě příliš sytá a švestková. Jinak používám všechny, většinou podle počasí a ostatních zvolených barev v make-upu. Kdyby ale přece jen měla vyzdvihnout nějaké, byly by to baby love a i will always love you. Jsou to hodně přirozené barvy a myslím, že sednou hodně typům pleti.

Vlastníte nějakou z těchto tvářenek a jak jste spokojené?

4 komentáře:

  1. Krása!
    Mala som v pláne kúpiť si jedno srdiečko, ale keď som skúšala tester, akosi sa mi nepozdávala pigmentácia, tak som vzala radšej Urban Decay. Keď však vidím tie krásne a zaujímavé farbičky, vedela by som si túto paletku predstaviť aj v svojej zbierke :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by mě zajímalo, kde byl kámen úrazu, protože právě s pigmentací jsem doopravdy moc spokojená.

      Vymazat
  2. Přesně ty dva, které vyzdvihuješ, se mi hned na první pohled líbily :) Nemohla bych asi jen první a čtvrtý, ale jinak celkově je paletka pěkná, líbí se mi.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem na ni právě nečetla moc pozitivní ohlasy, ale osobně jsem fakt spokojená :) A tyhle dva odstíny používám nejvíc.

    OdpovědětVymazat