středa 30. března 2016

Kosmetika Nobilis Tillia - nejen pro děti

O téhle kosmetice už jsem se párkrát zmínila ve článcích, které byly zaměřeny na rýmu u dětí. Dnes bych vám chtěla představit všechny produkty, které na syna používám a v dalším článku se zase mrkneme na ty pro dospěláky.
Na Noblis Tilliu jsem poprvé narazila v mateřském centru, kam chodíme cvičit a jako první jsem měla možnost vyzkoušet Mandlový olej, který je určený úplně pro ty nejmenší miminka, takže se s ním může mazat už od narození. Syn má trochu citlivější pokožku, takže ne každý krém nebo olej snese, ale tento mu vyhovoval bezvadně. Používám na celé tělo a od ostatních maminek, co s ním mají také zkušenost, jsem slyšela, že pomáhá i na ekzematickou pokožku u dětí ( s tím naštěstí zatím problém nemá). Z produktů, které jsou určeny na mazání celého těla jsem ještě vyzkoušela Dětské pleťové mléko Klára a Masážní olej Žofie. Tyto produkty teď momentálně používám a střídám je vetšinou podle ročních období. Mléko pěkně chladí v létě a naopak olej není v zimě tak studený. Musím říct, že olej má strašně příjemnou vůni.


Když rostou zuby, je to boj. Každé dítě to snáší jinak. Syn u toho nemá teploty, ale je ufňukaný, protože to asi pekelně bolí. Na tohle se nám výborně osvědčil Masážní olej Jakoubek, který je přesně vyroben na bolest rostoucích zoubků. My používáme především před spaním, aby mohl usnout a v noci ho to netrápilo. Jednak má strašně rád tu masáž dásní ( vtírá se do kůže) a doopravdy to ulevuje od bolesti. Za mě docela zázrak!

Poslední dva výrobky používám, když nás navštíví rýma. Potvora jedna! Řekne se blbá rýma, ale kdo to zažil, tak je to prostě na prd, když ji dítě má. Dítěti se špatně dýchá především v noci, přes den mu neustále teče z nosu a když do toho ještě neumí moc smrkat, tak ho pořád trápím utíráním "nudle". Do toho separace od dětí a ne super zábavu je zaděláno :) Jemný nosní olej používám buď na kůži okolo nosu, která při rýmě velmi trpí nebo přímo do nosu. Kůže se přes noc krásně zregeneruje, takže hrozí mnohem menší podráždění a bylinky velmi dobře uvolní nos na noc. U sebe na manžela používáme taky a jsme moc spokojeni s účinky. Eukaliptový balzám aplikuji na hrudník a plosky nohou. Opět pomůže na uvolnění nosu a eukalypt má protibakteriální účinky.


Všechny tyto produkty nám moc pomáhají. Přijde mi docela fajn, že na stránkách se dají objednat i vzorečky, takže hned nemusítě kupovat plnou velikost a bát se, jestli se vám dítě např. neosype. To se bohužel totiž taky může stát. My s tím naštěstí zkušenost nemáme, ale znám miminka, kterým prostě nějaké produkty nesedly Pokud by vás zajímly ještě nějaké rady, jak zápasíme s tímto prevítem, můžete se podívat na článek, který se této tématice už věnoval.

2 komentáře:

  1. Taky ráda nejdříve zkusím vzorečky a pak koupím velké balení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se u jejich vzorečků líbí, že se prodávají v uzaviratelných skleničkách a ne jen v papírcích, které se špatně uchovávají.

      Vymazat