pátek 7. srpna 2015

BB stick od Lorealu

Málokterá značka nemá ve své nabídce BB krémy. Nenarazila jsem však na moc těch, které by nabízely tento produkt v tyčince. Nevím, jestli je tohle úplná novinka od Lorealu, ale já na ni natrefila nedávno. Když jsem ji brala ze stojánku, tak jsem neočekávala nic extra. Produkty v tyčince a já nějak nejdou dohromady. Pak jsem ale začala zkoušet a moje obavy slábly :)



Tyčinky se prodávají ve dvou odstínech - světlejší (Light) a tmavší (Medium). Já jsem trochu opálená, takže jsem vzala ten tmavší a jsem spokojená. Obal produktu je plastový. Víčko sedí pěkně. Zatím ho mám ale postavený na poličce, takže nevím, jak by přežil cestu mojí přeplněnou kabelkou :))

Měla jsem trochu obavy, aby nebyla konzistence moc tuhá, ale naopak je příjemně krémová a po obličeji se velmi dobře roztírá. Na zapracování do pleti tak používám jen prsty a nepoužívám žádný štětec. Z čeho jsem nadšená je pudrový efekt. Nemusím už tedy používat žádný pudr a nelesknu se - jupííí. Krytí je taky obstojné a dokonce i zakryje moje začervenání v oblastí tváří a nosu. Na obalu se nikde nepíše o ochraně proti sluníčku, což vidím jako nedostatek v létě. No a pak je tu ještě jedna věc, která mi vadí. Je to samotná výdrž. Nevím, jestli je to tím, že je teď velké teplo a tudíž se člověk mnohem více potí, ale už tak po 3 - 4 hodinách bych mohla tyčinku znovu použít. To mě mrzí :(


Odstín Medium, Cena: 299,- Kč

Celkově mě tento výrobek mile překvapil. Když potřebuji hodně rychle sjednotit pleť, tak udělám s tyčinkou pár tahů, rozmažu prsty a je to. Výdrž je to jediné hlavní mínus.
Máte zkušenosti s tímto produktem a víte i o jiné značce, která má něco podobného?

2 komentáře:

  1. Trochu ma tento výrobok láka vyskúšať, lebo tyčinkové makeupy mám rada na rýchle zjednotenie pleti kdekoľvek a doteraz mi všetko Nude Magique dosť vyhovovalo. Aj odtieň vyzerá použiteľne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych ho doporučila. Na takové to rychlé upravení obličeje je fakt dobrý.

      Vymazat