pátek 11. července 2014

Terracotta 4 seasons - Guerlain

Dnes bych vám chtěla představit jednoho krasavce. Jedná se o bronzer a tvářenku v jednom. Alespoň já tento produkt takto používám. Měla jsem možnost nechat se nalíčit tímto výrobkem a když jsem ho viděla na své pleti, tak se mi strašně zalíbil :) Začala bych u obalu, který je opět krásný, jak jsem u této značky zvyklá. Je to takové čísté a decentní. Co se mi moc líbí, je systém otevírání, který je na magnet, který perfektně drží, ale na druhou stranu se pohodlně otevírá. Uvnitř na vás dýchne krásná vůně. Vím, že některým z vás asi připadne zbytečné, aby výrobek nějak voněl, ale mě se to moc líbí a je pravda, že u těchto dražších produktů, očekává něco navíc. Pokud taky tak rádi "čucháte" ke věcem, tak budete určitě spokojeni jako já :)



Pigmentace je taková jemná, ale mě to vyhovuje více, než kdybych měla jen jednou přejet štětcem a musela si dávat pozor, aby toho na obličeji nebylo moc. Takhle mohu vklidu vrstvit a vytvořit přesně co chci. S výdrží jsem spokojená. Na obličeji vydrží až do večera. Na ruku jsem nanesla všechny 4 barvy dohromady. Přesně takhle to používám jako tvářenku.

Odstín 00 - Nude

Jak se vám tento výrobek líbí? Vlastníte někdo něco z letní kolekce?


9 komentářů:

  1. Táák presne tento odtieň chcem aj ja, čo chvíľa mám narodeniny, takže sa obdarujem..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem fakt moc spokojená, takže určitě doporučuji.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Je pravda, že pro někoho tmavšího nebo opálenějšího by byl moc světlý. Myslím, že mají i tmavší odstíny, ale po těch jsem se moc nedívala.

      Vymazat
  3. Mně se tak strašně líbí ty jejich obaly!!!

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím, s tím si umí moc pěkně vyhrát.

      Vymazat
  4. Nádherný! Mne sa v tomto prípade obal až tak nepáči, zato obsah vyzerá úžasne :)

    OdpovědětVymazat