pondělí 23. června 2014

Make-upy od Dermacolu

Od značky Dermacol používám především produkty na oči, zejména černý fix, kterým mi jde udělat linka jedna báseň (alespoň si to myslím:)). Lákalo mě ale vyzkoušet i make-upy, protože jsem četla docela hodně recenzí, kde byly uživatelky s tímto produktem spokojeny. Když mi tedy v mailu přistála akce -25% na všechny výrobky, rozhodla jsem se si pořídit hned 2 make-upy. Ještě z předchozí doby vlastním jeden hydratační, takže dnešní článek bude o 3 produktech tohoto typu.


O make-up Imperial už jste si mohli přečíst v jednom z předchozích článků. Teď už má za sebou přeci jen delší dobu testování, takže mám pár nových poznatků. S hydratací jsem spokojena pořád stejně a řekla bych, že z těchto tří je nejlepší. Ovšem kde to trochu pokulhává, je krytí a výdrž. Pořád to musím srovnávat s Lancome nebo s Guerlainem, které jsou pro mě momentálně to nej (jasně, cenová kategorie je úplně jinde). Ty kryjí perfektně a už ani nemusím používat korektor na nějaké to začervenání. Celodenní nošení tento make-up nevydrží. Nedokonalosti jsou docela hodně vidět.


Z těchto tří produktů je pro mě favoritem Caviar long stay s korektorem. Jak je vidět na fotce, výrobek obsahuje make-up, korektor i malé zrcátko, takže na nějaké malé zkontrolování úplně ideální. Co se týče korektoru, tak ten je ve stejném odstínu jako make-up a já ho používám na drobné začervenání. Konzistence je tuhá, ale na moje účely je to ideální. Kdybych ho dávala na kruhy pod očima bylo by to moc hutné, ale na to začervenání je to akorát. Samotný make-up se nabírá špachtličkou, což je sice super, že ho nemusíte nabírat prstem, ale až mi bude docházet, tak jsem zvědavá, jak ho budu dolovat ven :) Jsem spokojena s konzistencí, krycí schopností i výdrží. jedinou vadu na kráse spatřuji v jeho hydrataci. Po delším používání mi přišlo, že mám pleť trochu více vysušenější, takže ho teď už nepoužívám tak často. Ale já mám hodně suchou pleť, takže si myslím, že pro někoho by to vůbec nemusel být problém. 


A jako poslední je tu dlouho trvající make-up 24h Control. No dlouhotrvající.... Když ho srovnám s tím kaviárovým, tak mi vydržel rozhodně kratší dobu. Je o něco více hutnější a docela špatně se mi na pleti roztíral. Největší zklamání pro mě byla hydratace. Měla jsem pocit, že po nanesení je moje pokožka suchá jak troud. Prostě nic pro mě. 


Kdybych to teda měla shrnout, tak je pro mě jedničkou make-up s kaviárem. Hned za ním následuje Imperial a až někde hodně vzadu je ten dlouhotrvající. Určitě mi dejte vědět, jaké make-upy od Dermacolu máte vyzkoušené a který je pro vás ten nej.

10 komentářů:

  1. Make-upy od Dermacolu mě hodně lákají, ale většina jich je bohužel na suchou pleť a já jí mám bohužel mastnou :(
    cosmeticsisourlife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to by Ti možná mohl vyhovovat ten Long lasting, ale těžko říct, je potřeba to vyzkoušet :)

      Vymazat
  2. Ja pravidelne používam Matt Control a neviem si ho vynachváliť. Longlasting by som tiež rada vyskúšala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten zas nemám vyzkoušený já:) Budu se po něm muset kouknout a doplnit sbírku.

      Vymazat
  3. Parádička, kaviárek vyzkouším :-)
    teda můj favorit je teď MAC pro long wear <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na make-up od MACU mám už nějakou dobu posvíceno, ale zatím jsem si ještě žádný nepořídila :) Ty jsi spokojená?

      Vymazat
  4. Já pořád koukám na ten kaviár, ale odrazuje mě dávkování bez pumpičky a taky pak hodně lidí ho kritizovalo...samozřejmě mě láká především díky super obalu s korektorem a zrcátkem, na to se nechám utáhnout. Co jsem ale zkusila ze vzorku Imperial tak nemám na další od Dermacolu náladu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ta špěchtlička je asi jediné mínus. Mě se právě taky moc líbí, že je tam zrcátko i korektor, který není vůbec špatný. Takže Imperial špatný jo?

      Vymazat
  5. Od Dermacolu mám len Imperial a Cover. Imperial mi chvíľu vyhovuje, chvíľu nie. A mám podobný názor, u mňa sú Lancôme a Guerlain stále na mejkapovej špičke, hoci teraz mám zásobu naozaj svkelých mejkapov.
    Kaviárový ma dosť láka vyskúšať na sebe. Párkrát som ho použila na líčení druhých a bola som s ním spokojná - dobre sa nanášal, výborne kryl a dal sa tiež dobre miešať.

    OdpovědětVymazat
  6. Já ho můžu rozhodně doporučit, takže určitě vyzkoušej.

    OdpovědětVymazat