úterý 4. února 2014

Rossman a jeho novinky + akce

Docela jsem se do Rossmanu po novém roce těšila. Říkala jsem si: Tam bude nových věcí a určitě i super akce. No realita byla trošku jiná. Nebo možná jsem od toho až moc očekávala. Mám pro vás tedy fotky s novýma věcičkami a nějaké produkty mají teď zrovna v akci, tak jsem je taky vyfotila. Vím, že docela dost značek má teď nové řasenky, ale na ty já nějak moc nejsem. Bohužel řasenky z drogerií mi moje jemné řasy skoro vůbec nenatočí, takže když už je pěkně pročísnou a neslepí, tak jsou rovný jak dráty:(( Nic co by se mi líbilo. 

Jako první tu mám rtěnky od Rimmelu: Moisture Renew, který mají mít vylepšené složení. Nejedná se tedy úplně o nový produkt, ale spíš o takovou inovaci. Textura rtěnek se mi zdála moc dobrá, taková vláčná a jemná, žádná betonáž :))


Značka Essence si opět připravila limitovanou kolekci tentokrát se zimním nádechem Ice Ice baby. No zima v posledních dnes nakonec přišla, tak se to i hodí :) V nabídce najdete: stíny na oči (55,-), laky na nehty (40,-), rozjasňovač (85,-), tužky na oči (55,-), balzámy na rty (35,-), krém na ruce (55,-) a držátko na sluchátko (40,-). Stíny jsem zkoušela a pigmentace teda nic moc. Jediné co mě zaujalo jsou tužky na oči. Jestli máte někdo nějaký výrobek z této limitky, určitě mi dejte vědět. Jsem zvědavá, jak jste spokojené. 


Největší novinkou je pro mě inovace řady Fit Me od Maybelline. Tuhle řadu jsem před tím moc neregistrovala, ale teď mě docela zaujala. Jak už je v Čr zvykem, tak ani u této značky u nás nejsou dostupné všechny odstíny. Nejvíc je to asi znát u make-upů, kde ty nejsvětlejší opět zůstaly někde v zahraničí :) Řada se skládá z 6 odstínů make-upů, tvářenek, pudrů a korektorů. Mě osobně se nejvíce zalíbil korektor, který se mi zdál svou konzistencí docela dobrý. Teď ho zrovna testuji, takže se určitě můžete těšit na recenzi.


No říkám moc toho zase není :) Jestli máte někdo make-up z řady Fit Me, dejte mi vědět jaký je. Docela by mě to zajímalo.

14 komentářů:

  1. Ahoooj,

    no taky mi zajímá Fit me :-) piště holky

    OdpovědětVymazat
  2. Nejsvětlejší odstíny zůstali v Hong Kongu :))) tam byl problém sehnat make up trochu tmavší a to nejsem žádná opálená krasavice :))

    OdpovědětVymazat
  3. Takže tam je zas opačný problém, to je celkem sranda :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ach jo, prostě by se všude měli prodávat všechny odstíny =o) a byla by spokojenost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi si myslí, že všechny češky jsou snědé typy :)

      Vymazat
  5. Z limitky essence mám krém na ruce a je super. Jinak k těm odstínům: už jsem od několika blogerek, které se na to u Maybelline ptaly, slyšela, že podle kosmetických značek si prý Češky raději koupí tmavší makeup, aby se s ním "opálily" - pěkná blbost...:)
    Klara's Candle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už jsem někde četla, že krém je fakt, ale ten bohužel už neměli :( Ty jo, tak to bych se asi musela namazat od hlavy až k patě, aby to fakt vypadalo jako opálení :))

      Vymazat
  6. Make-upy z řady Fit me vypadají i na fotce hrozně tmavě,ale ta jedna tvářenka se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám pudr Fit me a je to asi ten nejhorší za dlouhou dobu...skoro vůbec nematuje, asi ho vrazím rovnou do koše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za varovanie, že ho nemám kupovať! Už som si naň brúsila zuby...

      Vymazat
  8. Z tejto zimnej Essence limitky mám dva laky a jednu ceruzku. Laky sú veľmi pekné, ceruzka je priemerná. Síce sa mi dosť páči, super ľahučko sa nanáša, zvykne sa otláčať na viečku. Keď ju však nanesiem na očný tieň, drží celkom dobre. Zasa od takých lacných výrobkov nemôžeme očakávať neviem čo :) Píšem o tom aj na blogu, ak chceš mrkni foto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je prvda, že od lacinnější kosmetiky toho člověk neočekává tolik,jako od té drahé. Ale určitě existují vyjímky, kdy je levnější lepší než dražší :)

      Vymazat
  9. já bych chtěla zkusit taky ten korektor, prý obstojně kryje, tak jsem zvědavá (a moje giga kruhy taky)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna ho zkouším a mám takové rozpačité pocity….

      Vymazat