pátek 28. února 2014

Nové limitované edice: Essence a Catrice

Před pár dny jsem potřebovala něco pořídit v Rossmannu a tak jsem si nemohla nechat ujít alespoň malé zastavení u stojanů s dekorativní kosmetikou. Zaujaly mě dvě nové limitované edice od značek Essence a Catrice. O tom, že se nová kolekce chystá od Essence jsem už nějakou dobu věděla, ale u Catrice to pro mě bylo milé překvapení.

Love letters - Essence
Výrobky v této kolekci jsou v jemných pastelových barvách. Kromě kosmetiky je součástí i minizápisník, který se mi moc líbil, ale musela jsem kriticky přiznat, že deníčku a diářů už mám doopravdy pěknou sbírku:). Kolekce obsahuje: paletka očních stínů (94,90,-), tužka na oči (39,90,-), barva na rty (84,90,-), rozjasňující pudr, lak na nehty (49,90,-), sada razítek na nehty (79,90,-), matující pudrové papírky (59,90,-) a notýsek (89,90,-). Já jsem si pořídila lak na nehty v růžové barvě. S laky od Essence nemám žádné zkušenosti. Tento mě mile překvapil - moc hezky kryje i první vrstva a s vrchním krycím lakem mi vydržel na nehtech 5 dnů.


Celtica - Catrice
Značku Catrice začínám mít v poslední době velmi v oblibě. Jednak je to kosmetika, která je cenově velmi dostupná, má krásné a kvalitní obaly a kvalita produktů mi taky vyhovuje. Když jsem tedy uviděla tuto novou kolekci, zajásala jsem a těšila se, jaké jsou produkty. Kolekce obsahuje: oční stíny (94,90,-), lak na nehty (69,90,-), tvářenka (104,-), rozjasňovač (139,-), gelová rtěnka (104,-), 3D ozdoby na nehty (80,-). Mě nejvíce nadchly právě zapečené oční stíny. V nabídce jsou dva matné a dva se třpytem. Já se nakonec rozhodla pro zlato-hnědý s leskem. Jak můžete vidět na fotce, barva je to úžasná a hlavně, toto vykouzlila jen po jednom přetření prstem. Trošku uvažuji, jestli si neskočím ještě pro jeden v jiné barvě :). Dlouho jsem přemýšlela nad rozjasňovačem, který má nádherné balení i reliéf a vytváří velmi jemný lesk. Nakonec jsem ho tam nechala :) Nevím, proč výrobce uvádí gelové rtěnky, když se jedná spíše o balzámy. Na první pohled sice vypadají barevně, ale na rtech žádnou barvu nečekejte. Musím ale říct, že mě to vůbec nevadí, protože rtěnky krásně voní a na rtech zanechají takový jemný lesk a dobře hydratují.



Detaiil zapečeného stínu C03 Celtic By Nature
Máte někdo produkt z těchto kolekcí?

7 komentářů:

  1. Mně se hrozně líbil ten Catrice rozjasňovač, ale samozřejme už byly vyprodané :(

    Giveaway o štětec Real Techniques

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pech, no kdyby jsi byla někdo poblíž z Prahy 9, tak znám jeden Rossman, kam nechodí moc lidí a tam jim ty věci vydrží celkem dlouho.

      Vymazat
  2. Essence limitka mě nijak nezaujala, od Catrice se mi líbí ten rozjasňovač! :)

    OdpovědětVymazat
  3. v poslední době už mě limitky tolik neberou, především ty od Essence.. ty od Catrice, to už je jiná. jenže bohužel nikde v okolí jejich stojan není.. achjo.. ty limitkové stíny vypadají moc dobře, ty by mi asi skončily v košíku:)

    OdpovědětVymazat
  4. Je pravda, že u Essence mi málokdy produkt sedne, ale zrovna ten lak je moc fajn. Škoda, že Catrice mají jen v některých Rossmanech :(

    OdpovědětVymazat
  5. Mě lákají od Essence ty laky, mají pěkné odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  6. já jsem se chtěla podívat na ty Essence barvy na rty, v Praze jsou už dost vyprodané, ale odstíny mě moc nezaujaly :(

    OdpovědětVymazat