středa 12. února 2014

Lesk a tvářenka z jarní kolekce Lancome


Jak jsem slíbila v předchozím článku, tak vám dneska přináším trošku bližší představení dvou výrobků z kolekce French Balerine od Lancomu. Oba dva produkty jsou v barvě růžové, která provází celou řadu. Strašně moc se mi líbí vzor tvářenky - ta růže je prostě dokonalá. Ona opět se tu dostáváme k tomu, že si přeci nekupuji výrobek podle toho jaký má design. Na druhou stranu už jste asi poznali, že některé mé kosmetické nákupy nemají logické vysvětlení, takže bych to moc nerozebírala :))


Docela mě překvapilo, že tvářenka není nijak cítit. U Lancomu jsem zvyklá, že tam skoro vždy nějaká květinová vůně je. No tady ji očividně nedali. Co se týče pigmentace, tak se jedná o velmi světlou růžovou, takže člověk musí štětcem do tvářenky sáhnout určitě víckrát než jednou, aby na tvářích byla vidět nějaká barva. Výdrž je ale uspokojivá. Docela jsem zvědavá po jaké době mi ten krásný reliéf růže zmizí. Zatím teda vypadá pořád jako nový. 
Cena: 1350,-




Vůně u lesku je jiná kapitola - voní mi krásně, trošku jak cukrová vata. Určitě mi to nepřijde přehnané, spíš takové jemné a k nakousnutí :) Balení i otvírání je stejné, jak jsme u těchto lesků Gloss in love zvyklí. Nejedná se o moc výraznou barvu, ale jen to tak pěkně zvýrazní rty. Mě osobně to vyhovuje. Po tomto lesku sáhnu v případě, že chci mít něco na rtech a hlavně chci mít pocit hydratace, protože právě to, tenhle produkt zajišťuje. 
Cena: 610,-

Odstín 302

Jestli jste si něco pořídili, tak mi dejte určitě vědět. Ještě tam totiž měli nádherné laky na nehty, ale těm už jsem odolala :))

10 komentářů:

  1. Ten design tvářenky je nádherný. :) Už dlouho se chystám na něco od Lancome, ale těžko se z té krásy vybírá.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo stím souhlasím, mají spoustu pěkných věcí. Teď mají i jeden ůplně nový make-up a druhý je inovovaný. Oba dva vypadají dobře :)

      Vymazat
  2. tak ta tvářenka se mi dost líbí... aaaa děláš mi choouťky!!!

    OdpovědětVymazat
  3. tak ta tvářenka je dokonalá! ten obal, ta barva... <3

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se moc líbí ta tvářenka, přesně takový odstín potřebuji :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta mašlička!!! Opravdu nádherné balení i produkt sám :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Obal tvářenky je naprosto božíííí!!!

    A.

    OdpovědětVymazat
  7. Závidím ti lícenku! Tento dizajn im skutočne vyšiel! Ja som ešte stále nerozhodná, či si kúpiť túto alebo diorácku. Tie sa mi páčia tiež... No a ja som teda dosť na dizajn kozmetiky...

    OdpovědětVymazat