středa 2. října 2013

Štětce na oči PetraLovelyHair

Není tomu tak dlouho, co jedna z českým, velmi známých kosmetických blogerek, uvedla na trh svoji novou řadu štětců na oči. Byly k vidění v jednom z jejich videí a docela mě zaujaly. Navíc se mi zdály jako ideální na cestování, protože jsou umístěny v praktickém pouzdře a najdete tam opravdu vše, co je k líčení očí potřeba. Petra má ve své řadě již 2 výrobky. Jedná se o štětec na pudr nebo make-up a potom o cestovní malý štětec do kabelky. Ani jeden z nich zatím nevlastním a tak jsem byla moc zvědavá, jakou kvalitu budou štětce mít.
Objednávala jsem na jejich oficiálních stránkách: zde ( nikde jinde myslím ani štětce neseženete) a objednávka byla velmi rychle vyřízena. Platbu můžete zvolit na dobírku nebo předem na účet. Za dobírku se samozřejmě připlácí, ale myslím, že je to naprosto normální :) Já jsem zvolila platbu předem na účet a vše proběhlo bez problémů.

Ale teď už k samotným štětcům. Součástí balíčku byl i malý papírek, kde je popsáno, k čemu by měly jednotlivé štětce sloužit. Mě to přijde jako docela dobrý nápad. Někomu to může přijít zbytečné, ale pro ty, které nemají s líčením až takové zkušenosti, to může být dobrá pomoc. Pouzdro je černé a asi se mi bude stávat, že na něm budou zůstávat stopy po stínech. Na druhou stranu je ale materiál omyvatelný, takže mi to nijak zvlášť nevadí. Štětce mají černou rukojeť, na které je vždy uveden číselný kód pro daný typ. Štětiny jsou u násady černé a přecházejí do růžové. Mě osobně se líbí, že Petra drží jednotný design, ať jsou to stránky nebo právě její produkty. 



V sadě najdete 6 výrobků. Všechny jsou ze syntetických štětin, z čehož jsem měla trochu obavy, protože mi připadá, že u nanášení pudrových stínů, se k tomuto účelu lépe hodí přírodní. Nicméně je pravda, že rozdíl jsem viděla jen minimální a to konkrétně u štětce P01. Jinak se mi mi se všemi pracuje velmi dobře. Všechny za sebou mají i praní a zatím ani jedna štětina venku. 

P01 -  U tohoto typu je uvedeno, že je vhodný na nanášení stínů na celé víčko nebo na spodní linku. Přesně k tomuto účelu ho používám i já. Výborný mi přijde hlavně na tu spodní linku, protože jde udělat velmi přesně a nebo taky krásně rozmazat.
P02 - Štětec vhodný na rozmazávání mezi přechody. Pokud bych ho měla porovnat s tím od Hakuro, tak mi přijde hodně podobný asi je s tím rozdílem, že je trochu užší. Práci odvádí podobnou. 
P03 - Výborný pomocník na dokreslení obočí. Štětiny se netřepí, jsou pevné a tak je práce s ním velmi přesná. Přesně takový jsem potřebovala.
P04 - Doporučuje se vytvoření spodních a horních linek. Zatím jsem ho použila jen na linku vytvořenou ze stínů, ale byla jsem moc spokojená. Špička je tenká a nebere stínu tak akorát. Mám trochu obavy, jestli se štětiny nebudou třepit, ale zatím se tak neděje. 
P05 - Moc dobře se s ním nanáší stíny do ohybu víčka.
P06 - Tento štětec se dá použít buď na stíny a nebo na korektor. Já ho používám k druhé variantě a jsem spokojená.




Toť je asi vše, co můžu ke štětcům napsat. Jsem s nimi velmi spokojená a kdo váháte, tak určitě doporučuji. Kolem Vánoc by Peťa měla uvést další štětec, myslím, že na pudr. Možná s ním bude spojená i nějaká akce, takže budu sledovat a pak bych vás informovala na FB. Abych nezapomněla, cena sady je 690,-. Já jsem ji kupovala hned na začátku, co se objevila, takže na byla sleva a stála 590,-.
Máte už někdo tuto sadu taky ozkoušenou?

11 komentářů:

  1. Tak já mám flat top a cesťák a za sebe mohu jen vřele doporučit! Mám je od té doby, co vyšly, mají za sebou několik praní a fakt jsou skvělé a jemné stále. Jediný, co mi štvalo byl cesťák, z něhož padaly chlupy, ale to bylo zřejmě z fabriky, když se to ustříhlo, tak takový kraťoučký z toho padaly, ale vyřešila jsem to vyklepáním a vypráním a už je to v pořádku.
    Sadu plánuju koupit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten cestovní mě taky dost láká. Přece jen v kabelce nemám zrovna pořádek - čím větší kabelka, tím větší binec :), takže když je to i s obalem, tak by to pro mě bylo ideální. Uvidím, jestli nebude nějaká vánoční akce :)

      Vymazat
    2. Jo, cestovní se FAKT hodí =o) v kabelce taky tahám tunu krámů, ale tenhle tam musí bejt za každou cenu...

      Vymazat
  2. To pouzdro je moc pěkný a sada je šikovně sestavená, vypadá to, že se Pétě opravdu povedly.:) Překvapila mě docela vysoká cena, ale člověk si asi platí za kvalitu.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No máš pravdu, že když to porovnám s Hakuro, tak je ta cena dosti podobná, možná o trochu vyšší. Sama jsem zvědavá, jak na tom budou po delším čase používání :)

      Vymazat
  3. stetce vypadaji moc hezky :) ja bych nemusela ty ruzove konce (ac mam ruzovou moc rada!), ale jinak jsou fajn!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo v nějakým komentářích u Peti jsem to už četla. Jasně každému se to líbit nemusí :)

      Vymazat
  4. Docela mě překvapuje, že je to první recenze, kterou na ně vidím :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teď nevím, jestli je to dobře nebo špatně, ale taky mě to překvapuje :)

      Vymazat
  5. Děkuju ti za recenzi :)) moc mi pomohla..zrovna jsem přemýšlela o koupí, protože kupovat si štětce jednotlivě by přišlo dráž. Jen jsem chtěla vědět, jestli jsou kvalitní a vydrží :)) a už vím, že budou :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám radost, že můžu pomoct v rozhodování. Myslím, že budeš spokojená, teda já rozhodně i po cca 2 měsících užívání jsem :)

      Vymazat