středa 23. října 2013

Novinky od Essence

Kosmetiky Essence moc nevlastním. Nevím, nějak mě to k této značce netáhne a když už, tak jsou to spíš nějaké hygienické ubrousky nebo věci na nehty. Tentokrát jsem ale udělala vy jímku a pořídila si i nějakou dekorativní. Šáhla jsem po novinkách, které byly v Rossmanu k dostání. Bohužel celkový dojem není až tak kladný, ale třeba máte jiné zkušenosti a za ty budu určitě ráda. 


Tuhá krémová tvářenka - Miss Peachy 030
Začala bych u toho z čeho jsem nejvíc zklamaná a tím je bohužel tuhá krémová tvářenka. Jednu podobnou už vlastním a jsem s ní celkem spokojená, tak jsem si říkala, že tahle na tom bude třeba podobně. Barva je to sice krásná, ale co se týče výdrže, tak není téměř žádná. Nanesla jsem ji na tváře a když jsem ji chtěla prsty trochu zapracovat, tak tam nezůstalo téměř nic. Ani po vrstvení se zázrak nekonal. Hm smůla, tohle doopravdy není moje kafe.
Cena: 65,- Kč


Balzám na rty - Brighten up! 03
V tyčince vypadá barva docela sytá, ale jelikož se jedná o balzám, tak na rtech zůstane jen trochu malinové. Rty pak ale vypadají celkem šťavnatě. Mě se moc líbí příjemná ovocná vůně, nic bombonového:) Rty jsou po nanesení velmi dobře hydratované. Mě osobně přijde, že materiálu ubývá docela rychle, tak jsem zvědavá jak dlouho mi tyčinka vydrží, moc dlouho tomu ale nedávám. No a s výdrží to taky není nic moc. Pokud nejíte nebo nepijete, tak na puse vydrží něco přes hodinku. Ale jak říkám, balzámů není nikdy dost, takže mi to až tak nevadí :)
Cena: 60,- Kč



Rozjasňovač - Sun Light 01
A to nejlepší nakonec. Milé překvapení, které se v mé kosmetické taštičce rozhodně neztratí. Sluníčka už asi moc nebude, ale proč si ho nedodat alespoň do tváří. U tohoto rozjasňovače můžete kombinovat všechny barvy dohromady a vznikne vám, to co vidíte na fotce nebo můžete použít světlejší a tmavší barvu podle toho, na co máte náladu. 
Cena: 100,- Kč



No za ty peníze to zas nedopadlo tak špatně, ale nevím co budu dělat s tou tvářenkou :) Kdyby měl někdo zájem ráda ji posunu dál. Kdyžtak napiště na Fb.

10 komentářů:

  1. Tak já Essence mám ráda, hlavně koukám po limitkách. Z novinek mě toho zaujalo dost,ale ještě jsem nic nekoupila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No na limitky se jdu taky moc ráda podívat. Bohužel mivám docela smůlu a vždy najdu ve stojanu tak půlku sortimentu.

      Vymazat
  2. Škoda té tvářenky, ta barva je fakt krásná..

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám od essence ráda jejich topcoat na nehty a nevadí mi třeba ani laky, sice tam není žádná dlouhá výdrž, ale mně nevydrží skoro žádný lak :(

    Mám od nich i pár stínů na oči a některé opravdu dobře drží a jsou dobře pigmentované - ovšem, nanáším je pouze na bázi, bez ní jsem to ani nezkoušela..

    Mají moc dobrou fixu na oči na linky (já ji používám i místo černé tužky..) :)

    Některé věci jsou ale fakt nanic :(

    Sororessa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tu fixu bych možná vyzkoušela taky, docela dobře se mi pracuje s jednou od Dermacolu, tak by mě zajímalo, jestli tato bude taky dobrá.

      Vymazat
    2. Od Dermacolu mám černou tužku na oči a kdysi dávno jsem měla linky, fixy jsem nezkoušela, ale s Dermacolem mám zatím jen dobré zkušenosti... :)
      A.

      Vymazat
    3. No mě přijde ten fix pro začátek úplně super. Pokud člověk ještě nemá vytrénovanou ruku, tak s tímhle se dají linky udělat moc pěkně.

      Vymazat
  4. Podobný článok už dlhšie chystám aj ja a musím povedať, že s Essence vecičkami je to ako s lotériou - buď to vyjde alebo nie. Našťastie sú ich ceny veľmi priateľské, takže môžeme aj trocha experimentovať ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, za ty ceny mě to až tak nebolí :) Akorát pak vždycky musím vymyslet, co s tím, když mi to nesedne :)

      Vymazat
  5. mě essence baví jen lakama, který mají opravdu skvělé barvy a tak.. :) ale upřímně make up nebo tak bych si od ess radši nekupovala, to si pořídím max factor a vím, že nebudu zklamaná.. :)


    Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda když se zúčastníš. :-)

    OdpovědětVymazat