středa 9. října 2013

Lesk na rty Gurlain

Dneska tu pro vás mám jednu lahůdku, tedy alespoň pro mě taková určitě je :) Tento lesk jsem dostala jako dárek, takže vám neřeknu jaká je jeho cena, ale asi to nebude zrovna málo, když se jedná o kosmetiku Gurlain.

V úvodu článku sice píši o lesku, ale mám trochu problém s tímto pojmenováním. Pod leskem si totiž představím něco, co se bude na rtech lesknout a u tohoto výrobku je tomu pouze na začátku. Poté co barva na rtech zaschne se stane matnou a rozhodně nelepí. 
Pokud bych měla ohodnotit obal výrobku, tak se mi velmi líbí. Jediné co bych tomu trochu vytkla je jeho velikost. Na druhou stranu, kdyby byl obal menší, tak už by zrcátko, které se skrývá uvnitř, bylo doopravdy miniaturní. Celý obal je z lesklého materiálu, takže na něm budou vidět otisky prstů, ale uznejte sami, že to mu musím prominout, když vypadá tak pěkně :) Zrcátko se vám odklopí  po tom, co vysunete štěteček.



Trochu bych se chtěla rozepsat o konzistenci. Barva je v tekuté formě a aplikátorem se velmi dobře nanáší a lze jím krásně vykreslit rty. Pigmentace je velmi dobrá a barva sytá. Sice jsem neměla možnost vyzkoušet jiné odstíny, ale myslím, že by to bylo to stejné. Když barva na rtech zaschla, tak jsem měla strach, že bude vysušovat rty, protože je matná. Nic takového se ale nestalo, takže třikrát huráá :) No a na výdrž si taky nemůžu stěžovat, spíš na opak. Pokud nebudete jíst nebo pít, barva se ani nehne. I když ale tyto činnosti provozovat budete, barva bude na rtech pořád krásně vidět a museli by jste si dát docela práci s tím, aby se dostala dolů sama od sebe.


Odstín: Paresse

Tento produkt mi udělal opravdu radost a i s jeho kvalitami jsem moc spokojená. Máte někdo zkušenosti s touto značkou?

9 komentářů:

  1. Krasny :D Ale nie je to lesk, ale tekuty ruz :)

    OdpovědětVymazat
  2. od guerlainu čo to mám, pre mňa osobne najlepšia dostupná kozmetika v našich končinách :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi mě mile překvapila. A můžu se zeptat, jaké produkty od této značky máš?

      Vymazat
  3. Na obalu se píše, že je to krémová rtěnka. A vypadá skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky jsem to tam viděla, ale nějak se mi to prostě nezdálo - tekutá rtěnka :) Asi mám nějak zakodovaný v hlavě, že rtěnka má prostě pevné skupenství :)

      Vymazat
  4. Od Guerlain používam mejkap, s ktorým som mimoriadne spokojná a mám aj jeden lesk na pery. Lesk vyzerá prekrásne, ale kvalitou mi príde dosť priemerný. Zlezie z pier rovnako ako hociktorý iný lacnejší.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já mám na rty zkušenosti jen s tímto a právě že s výdrží jsem mimořádně spokojená :) A make-up se jmenuje jak?

    OdpovědětVymazat
  6. Poněkud o hodně lepší tekutá rtěnka je od Lancôme ;)

    OdpovědětVymazat