pátek 4. října 2013

Co mě zaujalo v Rossmanu

Opět jsem se utvrdila v tom, že v Rossmanu se mi nakupuje mnohem lépe než v Dm. Nevím, jestli navštěvuji špatné Dm, ale skoro pokaždé mi přijde, že nemají žádné akce a když je nějaká limitovaná kolekce nebo novinka, tak ji nemají vůbec a nebo je naprosto vyprodaná. Zajímalo by mě, jestli to tak máte taky :)
Chtěla bych se s vámi podělit o pár fotek právě z Rossmanu, kde mě zaujalo pár věcí.

Nové lesky od Gabriella Salvete
Dlouho jsem přemýšlela, jestli si nějaký pořídit nebo ne. Mám pocit, že lesků mám teď nějaký přebytek:) Navíc když jsem si ho zkoušela na ruku, tak mi přišlo, že trochu lepí. Pokud máte někdo s touto novinkou zkušenosti, tak mi dejte určitě vědět.


Limitovaná kolekce Essence - Girls on tour
Tato kolekce není žádnou novinkou a spíš než na podzim jsou v ní letní barvy. Já jsem ji ale viděla poprvé ( jo jo velký prohřešek u někoho, kdo se zajímá o kosmetiku). Pokud by oni měl ale někdo zájem, tak ji určitě ještě sežene. Já jsem si pořídila paletku s očními stíny, které se mi moc líbí a foto najdete níže. V kolekci najdete laky na nehty, tvářenku, voňavku, přívěšek na klíče, paletu očních stínů a kartáč do kabelky.


Limitovaná kolekce Catrice - Eve in bloom
Tato kolekce by měla být celkem nová a i barvy odpovídají takovému podzimnímu ladění. Najdete zde laky na nehty, oční stíny, nálepky na nehty, tvářenky, pudrový rozjasňovač a tužky na oči. Já jsem si nic nepořídila, takže kdo máte nějakou zkušenost, určitě mi ji napište.



A jako poslední mě zaujaly akce na produkty od Maybelline. No nekupte laky za 40,- a Color tattoo za 120,- :) Takže pokud budete mít cestu kolem Rossmanu, tak si určitě udělejte zastávku.




18 komentářů:

  1. Driv jsem do Rossmanu ani nechodila, ale ted prevazne tam. Opravdu v DM moc akci neni.

    OdpovědětVymazat
  2. DM je hlavně o dost dražší! co se týče limitek, tak aktuální se nejlíp shání v Rossmanu, ale v DM zase někdy seženu různé "zbytky", třeba jsem tam teď našla vlhčené ubrousky Essence ze zmrzlinové limitky. tu Girls on tour paletku jsem kupovala mamce, je fakt krásná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já jsem si asi naivně myslela, že limitky stojí všude stejně :( Ale třeba zrovna ty vlhčený ubrousky, o kterých píšeš, jsou super. Měla jsem je a mají moc příjemnou vůni.

      Vymazat
    2. jo to nevím, já jsem to myslela obecně!
      ubrousky voní super a hlavně nelepí, zkoušela jsem dětské melounové z Rossmana (Liliputz) a po těch jsem trochu ulepená

      Vymazat
  3. Ja som si z tej limitovanej edicie Catrice kupila lip and cheek tint, ten fialovy, no...ako tvarenka v pohode, ale na pery ani nahodou, je to strasne, ale strasne suche a vobec to nefarbi a nedrzi. Este som si kupila rozjasnovac, ale je to moj prvy, tak ho nemam s cim porovnat a tak nejak sa ho len ucim pouzivat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě taky přišlo, že na rty by to nebylo zrovna ideální.

      Vymazat
  4. Ja taky radeji chodim do Rossmana, je levnejsi, maji vetsi vyber a porad nejake akce. I co se tyce ruznych novinek, tak mi Dmko prijde dost opozdeny.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky je mi sympatictejsi Rossman, maji tam skoro porad nejake slevy, v dmku zase nakupuju na akce v ramci kuponku za body a to taky neni spatny.:) Ale presne jak rikas, v dmku maji vecne vybrakovane stojany s novinkami, to mi taky vadi.:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No určitě souhlasím, že ty kuponky se hodí, to pokud vím v Rossmanu nemají, ale když to mám porovnat, tak určitě vítězí Rossman :)

      Vymazat
  6. ja mam ted Rossmann po ruce nove, ale take se mi to tam asi libi vice :) do Dmka chodim pro Baleu a nebo kdyz mam slevove karticky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě blízko DM a Rossman trochu z ruky. Tak jsem vždycky překvapená, co všechno tam mají :)

      Vymazat
  7. Taktez se pripojuju k nazoru, ze Rossmann dela zajimave akce a v posledni dobe tam nakupuju o dost vice nez v DM
    V DM si rada kupuju jejich Baleacke sampony a obecne Baleu, ale co se tyka jinych znacek, tak v DM jsou drazsi nez v Rossmannovi..
    Sororessa

    OdpovědětVymazat
  8. Asi si jeden den udělám výlet, protože mě tam opravdu láká spoustu věcí:)

    OdpovědětVymazat
  9. Od Catrice bych vykoupila všechny ty laky, bohužel ale u nás nikde není :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím zkušenosti s laky vůbec nemám. Jsi s nimi spokojená?

      Vymazat
  10. My na SVK Rossmann nemáme, čo je veľká škoda. Našťastie doň občas skočím v Nemecku, kde mávajú super akcie. Z tej limitky Catrice mám lak (ten stredný fialkový) a púdrovú ceruzku na oči v sivej farbe. Ceruzku určite odporúčam, je veľmi príjemná a dá sa použiť aj ako podklad pod očné tiene. Tiene na nej dobre držia, lebo nie je mastná.

    OdpovědětVymazat
  11. U nás Catrice (střední a severní Morava) snad nikde nemají, ještě jsem na tuto kosmetiku nenarazila... Leňa

    OdpovědětVymazat