úterý 27. srpna 2013

Paletky Urban Decay

Tohle byly mé první stíny, které jsem si od této znčky pořizovala. Přece jen jsem chtěla vědět jakou mají kvalitu, ještě před tím než jsem si pořídila Naked 2, která byla poněkud dražší, ale důvod byl taky ten, že jsem je kupovala z českého eshopu, takže nebyl takový problém s dopravou a celkem jsem v obchod měla důvěru. Paletky tedy vlastním už nějakou dobu, ale až teď jsem je začala využívat trochu víc, takže si myslím, že nastal ten pravý čas, abych vám o nich něco napsala. Opět začnu u obalu. Ta černo-zlatá (The Dangerous palette) je pěkná, ale nic co by mě nějak nadchnulo. Zato ta druhá s černoškou (nemá žádný  název) na bruslích se mi strašně líbí :) Víčka v sobě mají magnet, takže krásně drží a neotvírají se, když nemají. V každé najdete také zrcátko. Materiál obalu je z nějakého tvrdšího papíru, takže může působit trochu křehce, zatím se mi ale nikde nic neodírá a pořád vypadá dobře.


V The Danegerous pallete najdete 6 stínů a fialovou tužku na oči. Musím říct, že tužka na oči je super, krásně se s ní pracuje, takže můžete udělat přesnou linku, ale pokud chcete mít rozmazanější, stačí vzít uchošťoura a je to. Poté linka už krásně drží a přiliš se nerozmazává. Co se týče stínů, tak modrá a zelená jsou docela výrazné a já je moc nepoužívám, ale myslím si, že jsou to krásné barvy. Naopak tu světlou používám velmi často, Všechny jsou krásně pigmentované a s výdrží jsem taky moc spokojená. Jediné co mi trochu vadí jsou třpytky v černé barvě.



Duhá paletka nabízí 4 stíny a hnědou tužku. Tužku mám moc ráda,protože mi přijde měkčí než klasická černá a na očích mi sedí líp. Barvičky jsou super, teda až na tu růžovou, moc dobře navím, jak bych ji měla používat :) Kdybych neměla Naked 2, tak by to byla moje nejpoužívanější, protože tyhle barvy jsou na denní nošení prostě super. Všechny stíny jsou sice s perletí, ale to paletce prominu :)


Ještě bych zapomněla na dokaz eshopu, kde jsem tyto stány kupovala: plumfoolery shop. Bohužel je tam zrovna teď nemají. Určitě mi dejte vědět, jestli nějakou z těchto paletek máte a jak jste spokojené.

8 komentářů:

  1. Ahoooj, MILUJU Urban Decay!
    Moje sbírka čítá tři paletky, Mariposa, Feminine a The Black. Nevlastním Naked, tu nikdy vlastnit nebudu, přijde mi uhozený dát přes litr za hnědý stíny. ALE! Já se líčím výrazně, barevně, hnědou používám velmi málokdy, takže proto Naked ne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo je to dost, to určitě :)Ale taky máš pěknou sbírku.

      Vymazat
  2. já bych si asi paletku nepořídila, protože používám pořád jenom jeden stín, ale štve mě to, protože vždycky vypadají tak krásně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kvůli jednomu stínu by asi bylo zbytečné si pořizovat celou paletku, ale já mám tak co mluvit o zbytečnosti :)

      Vymazat
  3. vyzeraju uzasne! ja by som tu ruzovu kombinovala s nejakou peach farbou a minula asi ako licka, na nic ine si to neviem predstavit :)


    Inak uz len posledne 4 dni WELEDA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je jediný co mě napadlo, zkusit to jako tvářenku. Nějak si nedokážu představit, že bych ji nosila na očích :)

      Vymazat
  4. Ta první paletka má název Rollergirl palette, to že to není na krabičce ještě neznamená, že nemá název...

    OdpovědětVymazat