středa 14. srpna 2013

Lipcolor butter od Astoru

Konečně jsem vyrazila do Dm a ukořistila dva odstíny této novinky od Astoru. Sice mě teda trochu překvapilo, že se nekonal stojan, na kterém by bylo uvedeno, že jde o novinku, ale třeba tomu bude v ostatních drogeriích jinak. Pravda taky je, že k dostání bylo už velmi málo barev, takže i když jsem měla původně v plánu odnést si jich víc, nakonec jsem zůstala jen u těchto dvou. Tyto lesky, balzámy nebo jak to mám nazvat slibují barvu, balzám a lesk v jednom. Když bych měla zhodnotit obal, tak jsem byla mile překvapena. Víčko je sice plastové, ale zatím drží. U pár recenzí jsem četla, že zlatý nápis se docela rychle oloupává, ale mě se to zatím nestalo. Co je pro mě velké plus, tak otáčecí kolečko, kterým si balzám vysunete. Bála jsem se, že budu muset použít ořezávátko a to u těchto věcí s větším průměrem nedopadá dobře :)



Pokud bych měla shrnout všechny 3 faktory, které tento balzám nabízí, byla bych velmi pozitivní. Pigmentace je velmi dobrá. Odstín 013 je tedy hodně zářící. Trošku se až bojím, jestli to není moc, ale mě se ta barva strašně líbí. Druhá barva 008 je spíše taková nenápadná, ale ideální pro chvíle, kdy nechcete mít rty nijak výrazné, ale jen hydratované a trochu lesklé. Na rtech je strašně příjemný a rty zvláčňuje. Opět mám období, kdy trpím hodně popraskanými rty, takže potřebuji něco, co má máslovou konzistenci. S výdrží je to trochu horší, ale já si myslím, že snad neexistuje balzám, který by jste mohli nanést jednou a vydržel vám 8 hodin. Abych nezapomněla na takovou maličkost - balzámy moc pěkně voní :) Pro mě velmi podstatná věc. Jakmile mi něco smrdí, nemůžu to používat.





No cena by mohla být trochu levnější (169,-), ale určitě se časem objeví nějaké akce, takže budu sledovat a jakmile se o nějaké dozvím, dám vám vědět na FB. Určitě mi dejte vědět, jestli už jste nějakou bravu vyzkoušeli a jak jste spokojené, protože pro mě je to teď po balzámu od Dermacolu asi druhý nejoblíbenější :))

12 komentářů:

  1. ta 008, to je odstín přímo pro mě:) když jsem byla před 2 týdny v DM, tak je tam ještě neměly.. ale příští týden snad zavítám do Rossmanna a to se po těchto balzámcích rozhodně kouknu, hodně má lákají:)

    OdpovědětVymazat
  2. vypadají moc hezky, četla jsem na ně plno chvály, ale mě už tyhle "tužky" nějak omrzely, jak je to teď všude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No máš pravdu, že těchto tužek je už docela dost, ale já jsem ještě žádnou neměla, takže jsem chtěla vyzkoušet a jsem moc spokojená.

      Vymazat
  3. Taky mám na jeden už připravenou recenzi a došla jsem k podobnému "verdiktu" jako ty.:) Jinak odstín Hug Me má mamča a není na ní skoro vidět, takže ji ho možná ukradnu na nude rty, když má člověk výraznější oči.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si pak určitě přečtu, líbí se mi tvoje články :) přesně jak píšeš, ten odstín je hodne neutrální, ale pro mě určitě hodně nositelný. Tak to jsem ráda, že jsem to s tou 013 úplne nepřepískla:)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Jee to je milý, moc děkuju!;) Magic Magenta je vážně nádherná..

      Vymazat
  5. ten tmavy je krasny!
    pozdravy z Milana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám radost, že se líbí :) Do Milana bych jela hned !

      Vymazat
  6. Viděla jsem je i v tetě a v Rossmannu (tam teď byly tuším za 149,-)... ale nevím, jestli ta akce už dnes neskončila... :-(. Leňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ukořistila v Rossmannu ještě jeden odstín. Moc děkuju za informaci.

      Vymazat