středa 29. června 2016

Kosmetika Pupa

Když mi kamarádka řekla, že na Černém mostě (Praha) otevřeli novou prodejnu kosmetiky Pupa, zajásala jsem. Kosmetické novinky já objevuji ráda a přiznám se, že o této značce jsem měla jen minimální povědomí. Věděla jsem, že je to italská značka a produkty by měly být kvalitní, ale sama jsem je nikdy nezkoušela. Vydala jsem se tedy omrknout terén.
Prodejna má přiměřené rozměry, takže to není malý krcálek, kde by se člověk nějak tísnil ( se mnou tam bylo dalších 6 lidí), vše je pěkně viditelné a osvětlené. 



Mě hned na první pohled zaujala kolekce na léto, která se skládá především z produktů, které jsou voděodolné. Teď při těch horkých dnech velmi potřebná věc :)) Abych vám řekla pravdu nevěděla jsem, kam se podívat dřív. Nabídka je obrovská od pečující kosmetiky přes laky až po dekorativku. Jelikož jsem ale neměla zas tak moc času, tak jsem stihla více prozkoumat právě tu řadu na léto. Moc mě mrzí, že jsem nepořídila foto celé kolekce, ale v tom opojení, jsem na to nějak zapomněla:((( V nabídce jsou rozjasňovače, bronzery, tekuté rtěnky, linky a stíny na oči... Já si nakonec vzala rozjasňovač, tužku na oči a stíny v tužce (oboje voděodolné). K tomu jsem ještě přidala tvářenku a hydratační rtěnku (balzám) ze stálé nabídky. Výrobky zkouším teprve krátce, takže vám nebudu psát nějakou rozsáhlou recenzi, ale zatím jsem se vším spokojená. Nejvíc se mi líbí rozjasňovač, který dodá ten správný nádech sluníčka a podpoří opálení. Použít se dá i jako stíny na oči. Voděodolné produkty drží a ani se nehnou. Rtěnko-balzám rty dobře hydratuje i obarví, ale moc velkou výdrží nedisponuje. Obaly se mi zamlouvají. Jsou pevné, dobře se otevírají. Jako milý bonus spatřuji v ořezávátku, které je připojeno ke stínům v tužce. U těhle věcí vždy přemýšlím, jak je mám ořezat a tady je k tomu i přímo takové udělátko. 





Ohledně cen bych produkty přirovanala k Lorealu. V obchodě mi bylo řečeno, že toto je jediná prodejna značky. Určitě můžete najít samostatné stojany, ale pokud někdy na Čerňáku budete, tak stojí za to, se jít podívat dovnitř :)



2 komentáře:

  1. Ten rozjasňovač vypadá moc hezky... Pupu znám, často jezdíme do Maďarska a tam je už dlouho. Mám ráda jejich Like a doll pudr, makeup z téže řady mi tolik nesedl, no a pak laky na nehty, ty mají skvělé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na pudry a make-upy se chystám podívat příště, tak jsem zvědavá, jestli mě něco osloví.

      Vymazat