čtvrtek 1. října 2015

Limitovaná kolekce MAC - Guo Pei

Čínská návrhářka Guo Pei, která obléká např. i Rihhanu propůjčila své jméno značce MAC a vznikla tak nádherná podzimní kolekce, která je inspirovaná přírodou. Tento motiv se zobrazuje na samotném obalu tak v textuře výrobku. Opět musím přiznat, že hned obal mě na první pohled nadchnul. Přední strana produktu je vždy potažena látkou právě s těmito motivy. Zbytek je pak z velmi odolného plastu ve zlaté barvě. 
Píši vám tuto informaci hned za čerstva, protože právě dnes se tato kolekce začala prodávat v prodejně MACU na Václavském náměstí a myslím si, že se zas tak dlouho neohřeje:) Vše, co kolekce obsahuje vidíte na fotce níže. Nejedná se tedy o nějakou recenzi, ale spíš o seznámení s výrobky. Kochejte se, protože to já dělám, vždycky když mi o ně zavadí pohled :)



Já jsem si pořídila tvářenku, rtěnku a pudr. Nejvíce mě asi okouzlila tvářenka, která má úžasnou pigmentaci. Musíte tedy trochu dávat pozor s nanášením, protože stačí opravdu troška. Pudr má hodně velkou krabičku a já jsem ráda za to velké zrcátko. Je velmi jemný, krásně zmatňuje a i když na fotce vidíte barvu do hněda (trochu blbé světlo), na tváři podpoří barvu podkladu a tedy nijak nebarví. Rtěnku jsem zvolila v neutrální barvě a teď na podzim se mi bude pěkně nosit.


Odstín Red Water Lily 
Odstín Soft Moonlight 
Odstín Zenith

Musím se přiznat, že to mám s těmito limitkami trochu problematyčtější. Nejradši se na ně dívám a mám obavy je používat tak často, aby se mi hned nevyplýtvaly:) No trochu ujeté, vím :))
Tak jsem zvědavá, co na tuto kolekci říkáte a jestli se pro něco chystáte.

6 komentářů:

  1. Prekrásna limitka. Väčšinou odpadnem z balenia a z tohto som odpadla - je tak romantické a dievčenské. Iné ako väčšina. No a k tvojmu nákupu - lícenka ma až tak nezaujala, lebo podobné mám doma asi dve a nenosím ich, zato púder a rúž sú nádherné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pudr používám teď každý den a jsem s ním moc spokojená. Jsem zvědavá, kdy začně ubývat. Zatím teda není znát ani známka opotřebení a navíc i ta velikost je hodně velká.

      Vymazat
  2. Krasne obaly....a predpokladam i ceny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel ceny u těchto kolekcí jsou vždy vyšší než normálně. Ale já to mám asi jako sběratelský kousek :)

      Vymazat
  3. Zamilovala jsem se <3 člověk by si to všechno koupil už jenom kvůli těm obalům :D

    OdpovědětVymazat