středa 11. února 2015

Souboj make-upů

Trvalo mi to pěkně dlouho než jsem tento článek dala dohromady, ale pořád jsem nebyla schopna si udělat jasno, který make-up je pro mě ten nej. Teint Miracle od Lancomu už používám velmi dlouho a vlastním již druhé balení. Když jsem ho objevila, myslela jsem, že lepší už neseženu. Pak se tu ale objevil ten od Guerlainu.....
Nejdříve popíšu každý produkt zvlášť a pak se pokusím udělat takové malé hodnocení.

Guerlain - Parure de Lumiere, Lancome - Teint Miracle
Lancome - Teint Miracle
Make-up má tekutější konzistenci  a díky tomu by se mohlo zdát, že jeho krycí schopnost nebude nic moc. To by jste se ale mýlili. Pleť je po nanesení krásně sjednocená a nedokonalosti jsou zakryty. Ano mé červené žilky na tvářích je potřeba ještě zamaskovat kamufláží, ale to by musel být make-up jako film, aby mi to zakryl :)) Na tváří nedělá žádné mapy a krásně se zapracovává, tomu napomáhá i jeho tekutější chrakter. S výdrží jsem také spokojená a hlavně nemám pocit, že bych na pleti něco měla. Po nanesení použiji na T-zonu pudr, protože bez toho bych se v těchto místech leskla a to já nemám ráda :)

Guerlain - Parure de Lumiere
Jak si můžete všimnout na fotkách, dostín toho make-upu je o něco růžovější. Asi si říkáte, jak může vychvalovat produkty, které mají každý jiný odstín. Oba dva jdou ale do pleti tak pěkně vrpacovat, že s tím nemám žádný problém. Guerlain má hutnější konzistenci a tak mi zakryje i lépe nedokonalosti. Je potřeba si ale dávát pozor na hranice kůže s vlasy atp. Opět u tohoto produkt nemám pocit nějaké masky na obličeji. Pleť krásně dýchá.



Asi nemám absolutního vítěze, protože u každého se nejdou věci, které mi vyhovují více než u toho druhého. U Lancomu se mi líbí dobrá roztíratelnost na kůži a také hydratace je perfektní. Guerlain má zase vyšší výdrž, lepší krycí schopnost, ale i když by se také mělo jednat o hydratační produkt, po dlouhém užívání jsem měla pocit, že na čele se mi začala dělat sušší místa. Proto tyto dva výrobky střídám podle příležitosti a jsem tak spokojená :)
Máte nějaké vyzkoušený a jaká je vaše zkušenost?

3 komentáře:

  1. Ja si hodne chvalim BB od Clarinsu. Od Miracle mam vzorek, tak to se tesim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem měla kdysi BB od Clarinsu, ale i ten nejsvětlejší byl na mě moc tmavý. Zrovna dnes jsem se dívala, že už mám Miracle na dně, tak přemýšlím, jestli půjdu i do třetího balení :)

      Vymazat
  2. To sme na tom veľmi podobne, ja som mala Teint Miracle v trocha naružovelom odtieni a bol to môj naj mejkap, avšak mala som aj od Guerlain, ten zasa v dokonalom neutrálnom odtieni, ktorý bol ešte lepší. Nedávno som sa však úplne oddala mejakpu Astor Perfect Stay, ktorý mi skvele sadol odtieňom, úžasne kryje a skvele drží a vyrovná sa aj omnoho drahším súrodencom. Odporúčam!

    OdpovědětVymazat