neděle 7. prosince 2014

Dva podzimní úlovky od Diora

Tyhle dva krasavce vám už chci nějakou dobu představit. Vlastním je už nějakou dobu, takže jsou už ozkoušené a nastal ten správný čas, na to vám je ukázat. Paletku stínů jsem měla vybranou už předem, ale rtěnku jsem původně chtěl jinou. Na fotkách jsem totiž viděla jednu, která v sobě měla nádech hnědé ale ve skutečnosti to pak byla spíš jen hnědá a to mi připadalo nějak moc. Pak mi ale slečna prodavačka ukázala tuto a mě se zalíbila. Musím říct, že po delším používání jsem se do ní úplně zamilovala. Je to pro mě ta pravá barva na podzim/zimu.


Rtěnka je fakt parádní. Jedná se spíše o hydratační výrobek, ale s velmi dobrou pigmentací. Nemůžu říct, že by na rtech vydržela půl dne, ale tím jak je doopravdy tolik krémová, jsem to od ní ani nečekala. Obal je stříbrný s průhledným víčkem. Mě osobně se více líbí u rtěnek ty klasické modré s jakoby prošíváním. Zatím se mi nestalo, že by se rtěnka samovolně otevřela, takže tento požadavek splněn o funkčnosti splněn. 

525 - Vintage

A pak tu máme paletu očních stínů. Většina podobných výrobků, které od Dioru mám jsou s nějakým leskem. V této jsou však 3 barvy, které jsou matné. Musím říct, že pigmentace je velmi dobrá a hlavně to jsou stíny, pod které si nemusím dávat bázi a krásně drží. Nejvíce jsem nadšená z barvy č.5. Je to krásná písková barva, která je nejvíce podobná kůži a když potřebuji sjednotit barvu na víčku, použiji právě tuto. Meruňková barva je ze všech nejméně pigmentovaná, jak je vidět i na fotce. Barva číslo dvě, je takový mix bílé a žluté. Já používám na projasnění pod obočím. 

646 - Montaigne

Určitě mi dejte vědět, co na tyto věcičky říkáte :)

6 komentářů:

  1. Odstin rtenky by asi nebyl nic pro me, ale ta paletka vypada krasne!

    Travel notes

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se líbí. Musím kriticky přiznat, že ta barva není ůplně přesně ta, jak ve skutenčosti. Je ještě více do čokoládova.

      Vymazat
  2. Rúž je krásny. Odtieň síce nie je pre mňa, ale ja mám práve rada toto "dúhové" balenie, vyzerá tak hravo a baví ma, ako ho nikto nevie otvoriť :)
    Paletka tieňov je dokonalá. Päťkových Dior paletiek mám doma už päť, ale tieto nové sa mi tak strašne páčia, že by som chcela skoro všetky. A asi preto som si ešte žiadnu nevybrala, lebo si vybrať nedokážem, ach. Páči sa mi táto tvoja, ďalej Bar, Pied de Poule, Jardin a Cuir...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jak koukám na tvůj blog, tak jsi taky milovnice paletek od Diora :))

      Vymazat
    2. Raz to začalo a nedá sa len tak prestať :)

      Vymazat
  3. Už jenom slovo Dior ve mě vyvolává pocit toho, že to potřebuji :-))

    OdpovědětVymazat