čtvrtek 3. dubna 2014

Novinky v březnu/dubnu

Jako první věc bych se chtěla moc omluvit všem svým čtenářům, že jsem tak dlouho nepřidala žádný článek. Dlouho jsem přemýšlela, jestli mám napsat ten pravý důvod, ale nakonec jsem si řekla, že se o tu novinku s vámi podělím a vy na mě snad nezanevřete :) Takže v krátkosti - narodilo se mi  dlouho očekávané miminko a já se až teď dostala k počítači. Příspěvky se budu snažit přidávat, ale zatím nejsem schopna říct, jak často to bude. Přece jen, je to pro mě velká změna :))

Abychom se ale dostali k tomu, proč si asi většina z vás tento blog čte - ke kosmetice. Před pár dny jsem tedy zavítala po hodně dlouhé době do Rossmanu a chodila od jednoho stojanu ke druhému, protože těch novinek pro mě bylo docela hodně. Udělala jsem tedy takový "menší" nákup, ve kterém jsou novinky, které se v posledním měsíci v drogeriích objevily. Zatím výrobky nemám nijak dlouho ozkoušené, ale na první pohled mě zaujaly, takže vám přináším nějaké fotky a moje první dojmy.



Novinku CC krém od Gabriella Salvete jsem viděla u jiných blogerek a docela jsem se těšila, až přijde i k nám. Sáhla jsem po nejsvětlejším odstínu 01 Natural Beige. Je celkem zvláštní, že odstín 02 mi nepřipadal o moc tmavší než tento a dokonce jsem i jednu chvíli uvažovala, že si vezmu spíš ten, protože mi nepřipadal tak žlutý. No nakonec mi teda v košíku skončil tento. Produkt je v nabídce ve třech odstínech. Líbí se mi vysoká ochrana SPF 30. Parfemace je celkem neutrální jen lehce vonící. Konzistence je něco mezi tekutým a tuhým, pro mě je to akorát. Velmi dobře se roztírá. Zatím vám k tomuto výrobku nenapíši víc, protože jsem ho zkoušela jen párkrát a chci tomu nechat čas :) Určitě bude samostatný článek. Cena: 169,- Kč.

Druhý produkt na pleť, který jsem koupila, je od Lorealu. Také se jedná o novinku - dlouhotrvající make-up Infallible. Produkt slibuje 24 hodinovou výdrž. No k těmto výrokům jsem celkem skeptická. Ještě jsem nepotkala make-up, který by takto dlouho vydržel. Já jsem si vybrala druhý nejsvětlejší odstín 200 Sable Doré. Celkem je v nabídce odstínů pět. Cena: 429,- Kč.

Catrice a Essence mají novinek poměrně hodně a já se musela hodně držet, abych si koupila jen rtěnku, lak na nehty a tužku na oči :) Z rtěnky od Catrice mám velkou radost. Jedná se o nude barvu (pořád hledám tu ideální :)) Pigmentace je výborná a navíc je máslová, takže moje rty pak nejsou vysušené. Jedná se o odstín 240 - Hey Nude z řady Ultimate Colour. Cena: 104,- Kč. Lak je také od Catrice z limitované kolekce Une, Deux, Trois, která obsahuje právě laky na nehty, rtěnky, tvářenky a štětec na tvářenku/pudr. Cena: 69, 90,- Kč. Tužka na oči od Essence je také z limitované kolekce, která se jmenuje Bloom me up! Jeden konec má takovou tělovou barvu a druhý je spíš do růžova. Já ji budu asi používat pod obočí nebo jako podklad pod stíny. Cena: 54,90,- Kč. 

Poslední výrobek je od Astoru. Gel na obočí zatím žádný nemám, tak jsem ho chtěla vyzkoušet a Astor ho měl jako novinku. Myslím, že na zafixování to bude dobrá věcička. Cena: 96,- Kč.

Pro dnešek je to vše:) Budu ráda, když mi dáte vědět, o kterém produktu by jste si chtěli přečíst recenzi jako první.


10 komentářů:

  1. Tak předně: Moc moc moc gratuluji! :-)
    A zaujal mě make-up a CC, těším se na recenzi, i když chápu, že na to moc času nebude :-)

    OdpovědětVymazat
  2. obrovská gratulace! :)
    nejvíc mě zajímá ten MU, docela o něm uvažuju. nosím s sebou kelímek, že si v drogérce tajně odeberu, přece jenom pod tím jejich světlem vybírat odstíny... tak uvidím, cena není nejnižší, chci ho prostě nejdřív zkusit na obličeji

    OdpovědětVymazat
  3. gratulujem!! :)
    celkom sa mi paci ta essence ceruzka, mam velmi rada take odtiene :D

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, gratuluji! Uplne me to prekvapilo :)
    Libi se mi tuzka na oci, presne takove ba

    OdpovědětVymazat
  5. Barvy se mi nejvic libi. Zajimala by me vydrz.... Precu jen s Essence nemam v tomto ohledu dobre zkusenosti.

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju k dítěti!!! :)

    Ten lak Catrice vypadá fakt dobře!

    Docela by mě zajímala recenze na ten L´Oreal make-up :)

    A.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc všem děkuju za gratulace, udělali jste mi velkou radost :) Make-up teď zrovna používám, takže to vypadá, že nějaké shrnutí bude snad brzy :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ach, gratulujem k dieťatku a prajem vám všetko dobré. Viackrát som si hovorila, že aká škoda, že už neprispievaš na blog, no teraz chápem :)

    OdpovědětVymazat
  9. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Obchod odkudkoli Váš čas je peníze. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

    Otevřené obchody na eToro - 227,651,647

    OdpovědětVymazat