sobota 12. dubna 2014

Make-up Infallible od Lorealu

Minulý článek jsem vám psala o výrobcích, které jsem si pořídila v Rossmanu a ptala se vás, o kterém by jste si chtěli přečíst moje poznatky. Nejvíce ohlasů měl make-up od Lorealu. Od té doby, co jsem ho zakoupila jej používám a přináším svoje dojmy.



Tak za prvé jsem si opět vybrala moc tmavý odstín, i když to byl druhý nejsvětlejší.  Toho úplně světlého jsem se bála a asi jsem měla sáhnout po něm. Na druhou stranu ale bude léto a já budu doufat, že se třeba trochu opálím :) Když se dívám na fotky, tak než jsem make-up rozmazala úplně, vypadá celkem světle. Na poslední fotce je myslím ale docela vidět, že je tmavý.
Obal výrobku se mi celkem líbí a k nanášení má klasickou pumpičku. Konzistence make-upu je poněkud tužší, to by však nevadilo, kdybych neměla trochu problém s nanášením. Hodně dlouho musím pracovat se štětcem, aby se mi podařilo produkt dobře zapracovat do pleti a nezůstávaly po něm šmouhy. Musím si tudíž dávat hodně velký pozor kolem vlasů a uší, aby tam nezůstávaly nepěkné přechody. U jiných make-upů na to už nejsem moc zvyklá. Osobně mám ráda výrobky, které jsou více hydratační než tento. Pleť mi po nanesení připadá taková mdlá. Na druhou stranu už není potřeba používat moc pudru :)) S krycí schopností jsem spokojená a večer odličuji stejné množství jako jsem nanesla, alespoň podle barvy tamponku mi to tak přijde. 




Celkově nemůžu říct, jestli jsem spokojená nebo ne, ale velké nadšení se zrovna nekoná. Nevím, za tu cenu mi to nepřijde až taková pecka, ale někdo třeba můžete být jiného názoru, takže budu určitě ráda, když se vyjádříte. 


7 komentářů:

  1. já jsem na něj dneska koukala, ale i ten nejsvětlejší mi přišel dost tmavý :( a navíc nemám ráda tuhé MU, líp se mi pracuje s tekutýma (nanáším totiž prsty), takže asi za něj ušetřím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ten nejsvětlejší vážně připadal takový do žluta, ale nevím, jestli to nebylo tím světlem na prodejně.

      Vymazat
  2. já jsem s ním celkem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem zkoušela make-up v drogérce a i ten nejsvětlejsí odstín na mě byl tmavý :(

    A.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se bojím, že ten nejsvětlejší by na mě byl moc tmavý, takže si ho asi nepořídím :-/

    OdpovědětVymazat
  5. To vypadá velmi "mrkvově" i na to, že bych řekla, že jsi celkem opálená (nebo máš prostě od přírody tmavší odstín pleti). Asi tradiční nic pro bledule bílé ani v nejsvětlejším odstínu. :-)

    OdpovědětVymazat