neděle 19. ledna 2014

Paletka Smoked od UD

Strašně jsem se těšila, až vám budu moci tento skvost ukázat, protože ty jejich paletky jsou něco na mě :) Původně jsem chtěla se sehnat Naked 3, ale jestli jste někdo taky zkoušel zakoupit, tak víte, že před Vánocemi to byl celkem problém. Jenže já jsem si prostě pod stromečkem chtěla udělat radost něčím kosmetickým. Nakonec tedy padla volba na Smoked.



Jak už napovídá samotný název, stíny jsou určené především na vytvoření kouřového líčení, ale fantazii se meze nekladou :) Díky přítomnosti světlejších odstínů lze vytvořit i jemné líčení. No co bych mohla napsat k samotným barvičkám? Jako skoro u všech stínů od Urban Decay se jedná o velmi pigmentované stíny. Snad jen stín Kinkey ( ten nejsvětlejší) moc nebarví, ale zas je to takový ten neutrální, kterým se dají věci opravit a nebo vypadá moc pěkně pod obočím. Konzistence je máslová a nemám pocit, že by stíny prášily. Společně se stíny je v balení báze pod oční stíny a černá tužka na oči. Ta tužka na oči je taky něco. Výborně se s ní pracuje, je sytá a hlavně drží :) Báze je taky dobrá. Asi mi vyhovuje i více než ta ve zlatém provedení s fialovým vrškem. Přijde mi, že tato má tužší konzistenci a stíny s ní drží ještě lépe.






Doufám, že na ruce je pěkně vidět, jak syté barvy to jsou. Škoda, že moc nejsem na modrou, protože tato je fakt hodně intenzivní. Jinak si myslím, že využiji všechny barvy. Dobře, možná ještě ta zelená:) Budu se ale snažit ji do nějakého líčení zařadit :) Určitě mi dejte vědět, jak se vám paletka líbí a jestli už někdo máte Naked 3 a zda-li jste spokojené.
Nakupovala jsem na urbandecay.cz za cenu 1414,- Kč. Jelikož jsem objednávala před Vánocemi, tak jim trochu trvalo, než mi paletku dodali a ještě dnes čekám na jeden stín, který nebyl na skladě. No sjem zvědavá, kdy dojde.

11 komentářů:

  1. Ahooooj, ta je moc krasna :-) ja mam celkově UD moc rada, ale treba Naked mi moc neláká. Jo a jsem na modrou, takze pripisuju na wishlist

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že se líbí, kdybych mohla tak ti tu modrou vyloupnu :))

      Vymazat
    2. Hehe, děkuji...
      Mimochodem jsem se na ní opět přišla podívat, jak je božská.
      No musím konstatovat, že tu paletku prostě nutně a bezodkladně potřebuju, takže jdu shánět =o)

      Vymazat
    3. Tak mi dej pak určtiě vědět, jak jsi spokojená:)

      Vymazat
  2. UD mě velmi láká, ale mono stíny se vůbec nevyplatí. Jejich paletky jsou zřejmě skvělé a i krásné, ale prostě já bych ty barvy v životě nevyužila :-( Docela jsem se s chutí uchýlila k Freedom od Inglotu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. EHM. Právě jsem u Mii četla o Naked Basic...a chci jí :-D užiju 4 - 5 stínů...černý asi ne, ale matné tělovky se hodí :-) Zrovna Inglot má u těch matných kvalitu horší, více prášivé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ta se mi taky moc líbí, ale už mám Naked 2, takže tohle už by se mi fakt zdálo moc :) Ale stíny jsou přesně takové, které taky využívám nejvíce.

      Vymazat
  4. vyzerá krásne <3

    Alena Shishkova inspired makeup :)
    http://beautecaresse.blogspot.sk/2014/01/alena-shishkova-inspired-makeup.html
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  5. Takhle paletka je hrozně krásná, navíc ji máš nádherně nafocenou a podporuješ mě tak v touze po ní!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh, děkuju za poklonu :) No jo, je to boj, nechtít skoro všechny paletky od UD ( teda alespon u mě :)).

      Vymazat