pondělí 27. ledna 2014

Kosmetika KIKO

Nevím, kolik z vás bude tuto kosmetiku znát, ale pro mě to byla každopádně novinka. Objevila jsem ji, když jsem byla na zimní dovolené v Itálii. Procházela jsem se městem a najednou vidím obchůdek, kde se to jen hemží kosmetikou. No nebyla bych to já, abych se tam hned nešla podívat :) Uvnitř bylo vše, co tato značka nabízí. Dekorativní kosmetika, pěstící řady, pomůcky…. Jelikož jsem tuto značku doopravdy neznala, začala jsem zkoušet. Nejvíce mě dostaly stíny na oči, které měly nádherné barvy. Velmi syté a stačilo jen jednou nanést. No zkoušením jsem strávila asi půl hodiny a možná by to bylo i víc, protože věciček tam bylo nespočet, ale jelikož byla zima, tak uvnitř v obchodě mi bylo šílené vedro a už jsem to nemohla vydržet :))
Značka pochází z italského Milana Bergama ( na základě jedné čtenářky se moc omlouvám za špatně získané informace)a v ČR bohužel není k dostání. Nicméně ji určitě seženete v Německu, Rakousku a nebo si ji můžete objednat na oficiálních stránkách. Tak prý do ČR nezasílají. Trochu mě zmátlo, že na začátku se dá navolit Česká republika a normálně se vám zobrazí ceny. Omlouvám se. Teď už snad doopravdy správně: do ČR zasílají! To jsou zmatky :)


Nakonec jsem tedy zakoupila tyto produkty: paletka očních stínů, oboustranná tužka na oči, lak na nehty, rtěnku a balzám. Bohužel rtěnku a lak na nehty jsem darovala jako dárek, takže tu nemám fotky, jak vypadají na nehtech/rtech.
Jak už jsem psala na začátku, nejvíce jsem byla nadšená ze stínů. Uvnitř je 6 odstínů a použít můžete jak matné, tak třpytivé. Na fotkách se můžete kochat :) Hned za stíny je tužka na oči. Barvičky jsou přesně pro mě: hnědá a třpytivá tělová. Tužka má máslovou konzistence a moc dobře se s ním pracuje. A jako bonus - perfektně drží.





Jako další tu máme balzám na rty. Hm ta vůně, tu mám fakt ráda :) Nazvala bych to vanilkovou, ale je pravda, že s popisováním vůní mám trochu problémy :) Balzám má sice růžovou barvu, ale rty vám nezabarví. Rty jsou po nanesení krásně hydratované a celkově mi přijde, že tento pocit vydrží poměrně dlouho a nemusím se mazat neustále. K vysouvání se používá spodní otočné kolečko.


Co se týče cen, tak jsem nakupovala za stejné jako jsou na internetu. Budu moc ráda, když připojíte sví názory ohledně této kosmetiky, jestli znáte a máte vyzkoušeno :)
Zrovna jsem si na jejich stránkách všimla, že mají na některé výrobky docela výrazné slevy, takže pokud by jste chtěli něco vyzkoušet, možná je na to teď ta pravá chvíle.

20 komentářů:

  1. Ty stíny vypadají fakt nádherně! Já jsem byla v KIKO obchodu v Berlíně, ale prodavačky se tam tvářily tak, že jsem radši vypálila ven...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo prodavačky někdy dokáží ten nákup hodně zpříjemnit :) já s tímhle naštěstí u této značky problémy neměla.

      Vymazat
  2. ježkove oči, to sú ale nádherné tiene!
    darmo neutrálne, ale veľmi nápadité a nádherné odtiene

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se nejvíc líbí, že jsou tam i matné i třpytivé, to využiju opravdu hodně.

      Vymazat
  3. Krásne tiene. Ja som si už viackrát kúpila lesky v Rakúsku ale páčia sa mi ich limitky, ktoré sa oplatia vždy vo výpredajoch/zľavách kúpiť, určite by som chcela viac vecí z tejto značky vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ty limitované edice se mi taky moc líbí :)

      Vymazat
  4. Kombinacia farieb v paletke je podla mna uplne dokonala, presne take farby su podla mna naj :D a ceruzka sa mi paci tiez..:D

    OdpovědětVymazat
  5. Tá paletka je jedným slovom dokonalá!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Kiko se da na of.strankach objednat jen v Italii,nezasila do zahrani.Kiko make up Milano je jen nazev znacky,Kiko je z Bergama kde ma zastoupeni a kde se i produkuje.

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné barvičky, škoda, že do ČR nezasílají... Ale aspoň ušetřím, že :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsme zjistili, že zasílají. Ať se má tvá peněženka na pozoru :)

      Vymazat
  8. tak ted se omlouvam ja,Kiko ma nove stranky a pravdepodobne se objednat da .Ziju v Italii ,ale asi tak pred mesicem objednani do zahranici nebylo mozne.Naopak v italstine na strankach pisi ,ze zasilaji po cele Italii. a to mne zmatlo,moc moc se omlouvam.Jinak jsem z Bergama tak vim,ze znacka je odtud.Jinak Bergamo je vzdaleno asi 50km od Milana.

    OdpovědětVymazat
  9. Doufam,ze budes mit jeste cas,rychle opravit mou spatnou informaci,jeste se ti jednou moc omlouvam...krasny vecer

    OdpovědětVymazat
  10. Mám značku KIKO moc ráda. Mám od nich laky, stíny, tužku na rty a jsem strašně spokojená.

    A.

    OdpovědětVymazat
  11. Vždycky se těším až budu v itálii a vpluji do KIKO a vybírám, zkouším a za 30 Eur si nesu plno pokladů, za tuto cenu nakoupím i pro kámošky a ségru. lesky, super, stíny, báječné, řasenka, rtěnka v kulaté kovové krabičce je nádherná...co dodat? KIKO je výtečná kosmetika za slušnou cenu, jen nemám zkušenost s krémy, pouze s dekorativní kosmetikou.

    OdpovědětVymazat
  12. Kiko se super, vždycky v itálii nakoupím, akorát po řasence mám červené oči, asi alergie, jinak lesky, rtěnky, stíny, růž na tvář...doporučuji.

    OdpovědětVymazat