úterý 19. listopadu 2013

Rtěnky Milani

Teď se mi z produkty na rty nějak roztrhl pytel, takže tu mám další malé hodnocení přípravků na rty. Tentokrát jsem poprvé vyzkoušela značku Milani. Jedná se o kosmetiku z USA a už jsem ji několikrát viděla u zahraničních i českých blogerek a tak jsem s řekla, proč ji nevyzkoušet. Nejvíce mě zaujaly rtěnky a pak ještě rozjasňovače. O tech ale někdy příště.
Po zkouknutí několika videí od Petry, jsem měla nějakou představu, které rtěnky bych chtěla vyzkoušet. To jak rtěnky vypadaly na ní, mě hodně navnadilo a když říkala, že moc dobře hydratují  a nevysušují, moc jsem se těšila jakou kvalitu budou mít. Nakonec jsem tedy vybrala 3 odstíny a vy se podívejte, jak vypadají.



Obal se mi osobně moc líbí. Klasická zlatá a na spodku víčka barva rtěnky s označením, takže nemusím rtěnku otevírat, abych zjistila, co že se to ukrývá uvnitř. Je to taková hloupost, ale mě u rtěnek vadí, když nevím, co je uvnitř :) Víčko drží pevně a samotný obal se příliš neomatlává, i když je z lesklého materiálu. Každá rtěnka voní trochu jinak, ale nemůžu říct, že by mě to nějak nadchlo.




S barevností samotných odstínů jsem velmi spokojená. Kryjí perfektně. Bohužel 26 je skoro samý odstín, který jste mohli vidět v minulém příspěvky o rtěnkách od Rimmelu. Původně jsem si myslela, že bude třeba alespoň trochu jiný, ale fakt je to stejný :) Milani na rtech sice vydrží delší dobu než ty  od Rimmelu, ale bohužel se u nich projevuje stejný problém, který mě trápí u většiny rtěnek. I když se to při nanášení nezdálo, vysušují mi rty a zalézejí do rýh. Tohle bych ale neviděla jako jejich chybu, ale moje pusa si prostě nedá říct. Můžu ji mazat čím chci a stejně bude vysušená. Na druhou stranu je ale pravda, že rtěnky Kate mi to nedělaly :)) Však jsem je kvůli tomu taky pořádně vychválila:) Nejvíce matný je odstín 21, který se nanáší trochu ztuha a na mě je to už hodně sytá barva, taková až trochu do černa se mi chce říct. No moc si nedokážu představit, že si ji na sebe vezmu, ale třeba ji někdy vyčer využiju. 17 i 26 mají o hodně máslovitější konzistenci a rozhodně to jsou barvičky, které teď unosím.
Každá rtěnka stojí 125,- Kč a kupovala jsem je zde
Určitě bych je doporučila vyzkoušet. Dejte mi vědět, jakou máte vy s touto značkou zkušenosti a jestli máte i nějaký jiný produkt.

2 komentáře:

  1. Nevím, jestli budu objednávat, ale Sangria je vážně krásná...

    OdpovědětVymazat
  2. Je to ůplně něco jiného než na co jsem zvyklá, ale určitě je to pěkná barvička :)

    OdpovědětVymazat