úterý 26. listopadu 2013

Oční stíny Catrice

Od kosmetiky Catrice jsem začala používat věci teprve nedávno, ale asi jsem měla docela štěstí, protože většinou jsem byla spokojená. Jedná se o kosmetiku, která je k dostání v některých drogeriích ( myslím, že v DM ne) a cenově je velmi dostupná. Není to tak dlouho, co se v jejím sortimentu objevily nové očné stíny řady Liquid metal. Abych se přiznala, když jsem je viděla poprvé ve stojánku, nijak moc mě nezaujaly. Říkala jsem si, že sice vypadají pěkně třpytivě, ale určitě budou mít špatnou pigmentaci. Pak jsem ale viděla nějaká videa, kde se k líčení použily právě tyto stíny a začala jsem uvažovat, že si nějaké pořídím :) 


Tyhle odstíny zlaté a hnědé mám všeobecně moc ráda a tak jsem šáhla právě po těchto dvou. Obal je plastový, ale nikde se nekoná žádné viklání nebo to, že by víčko nedrželo a stíny se samovolně otevíraly. Myslím, že obal toho vydrží celkem dost :) Barvy jsou to opravdu krásné a především syté. Měla jsem strach, aby nebyly až moc třpytivé, ale je to přesně to, co mi vyhovuje. Na ruce je to myslím pěkně vidět. Vrstvu jsem nanesla pouze jednu a podívejte, jak to vypadá krásně. Pod všechny oční stíny používám bázi, takže nevím jak by držely bez ní, ale jinak jsem je dopoledne nanesla a i v pozdním odpoledni vypadaly pořád stejně. 



Pokud budu mít cestu do Rossamanu určtiě se podívám po dalších odstínech, protože tyhle stíny za 104,- Kč jsou perfektní.
Máte s němi nějakou zkušenost a doporučili by jste mi konkrétní odstín?

6 komentářů:

  1. Jsou krásné! Už jsem se na ně v drogérii dívala, ale zrovna jsem je pořídila, protože jsem ve stejný den kupovala mono stíny GS :)) Každopádně pšíště po nich mrknu :))

    Giveaway o Sleek paletku

    OdpovědětVymazat
  2. nádherné sú. len som ich ešte nevidela u nás

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem včera zjistila, že ne každý Rossman má kosmetiku Catrice. Myslela jsem si, že bude v každé.

      Vymazat
  3. Ahooooj, mám je cca měsíc, odstín bílo-stříbrný a jsou LUXUSNÍ! Výdrž super, konzistence velmi příjemná, jen trochu víc práší, ale za cenu 104 Kč jsem ochotná to akceptovat =o)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo to prášení je snad jediná věc, která mi trochu vadí, ale zas to není tak hrozný :)

      Vymazat
  4. Ja som tieto tiene u nás v DM ešte nenašla :((

    OdpovědětVymazat