úterý 10. září 2013

Co mě mile překvapilo

Dnešní článek bych chtěla věnovat dvou věcem, které jsem objevila v nedávné době. Příliš moc jsem od nich neočekávala a proto jsem byla moc překvapená jak super jsou. Jedná se o značky Avon a She. Od Avonu požívám laky na nehty a jsem s nimi spokojená, ale od She je to má první věc.

Bázi pod oční stíny od Avonu jsem dostala jako dárek. Ani jsem netušila, že tato značka něco takového má :) No při první příležitosti jsem ji vyzkoušela a čekala co se stane. Báze je v odstínu Light beige, což je taková přirozená barva, která splyne s pokožkou. Konzistence je trochu tužší, ale moc dobře se nanáší. Takže dopoledne nanesu na oči bázi, stíny a světe div se, když přijdu odpoledne domů, ani známka po nějakých slitých čárkách a stíny jsou pořád tam, kde mají být! To jsem vážně nečekala a musím říct, kam se hrabe báze od Dermacolu a bohužel možná i od Benefitu, což nepřiznávám s lehkým srdcem :) Znáte mě, Benefit je můj oblíbenec:) Na internetu jsem našla, že stojí 139,- Kč.



Druhá věc od značky She mi byla doporučena kamarádkou. Jedná se o Quick dry spray ( tedy urychlovač na schnutí laku). No vduchu jsem si říkala, co to asi bude za zázrak, ale ona si to tak pochvalovala, že jsem si říkala, že to musím zkusit. Klasicky jsem nehty nalakovala požadovanou barvou a pak bezbarvým lakem. Počkala jsem asi 10 vteřin a pak nehty přestříkala tímto přípravkem. A výsledek? Nehty byly suché doopravdy velmi rychle. Ne jako obvykle, kdy musím alespoň půl hodiny s rukama nic moc nedělat a pak se ještě další hodinu strachovat, že někam strčím ruku a lak bude pryč. Taky se mi docela dost často stávalo, že jsem si nehty nalakovala na večer a přes noc jsem na nich měla takové čárečky, jako obtisky. Po použití tohoto spreje ani jedno z toho a jako příjemný bonus větší výdrž laku ( tak 5 dní - vyzkoušeno u Lorealu a Avonu). Určitě se nelekněte bravy spreje. Nehty pak nebudou zabarvené do fialova:) Bohužel už si nepamatuju kolik přesně sprej stojí, ale bylo to něco kolem 150,- Kč. 



Takže toď moje objevy. Máte zkušenosti s těmito přípravky?

18 komentářů:

  1. Wow tedy oba dva vypadají hodně lákavě, hlavně ta báze je sympatický už v kelímku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pokud máš zájem vyzkoušet něco nového, tak určitě doporučuju. Za ty peníze to stojí :)

      Vymazat
  2. Tak od Avonu bych nečekala nic dobrýho, o bázi jsem slyšela, tak jsem se těšila, kdo to zrecenzuje.
    Teda když už jsme u těch bází, tak mi nevyhovuje Urban Decay ani Benefit, ale prach obyčejný Art Deco a to mám víčka fakt hodně mastná.

    Urychlovač schnutí? Paráda, docela mi láká vyzkoušet =o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že jsem Ti alespoň trochu pomohla v rozhodování :)Já bych neřekla, že by mě báze od UD zklamala, ale ani nijak nenadchla. Bázi od Art Deca zatím nevlastním:)

      Vymazat
    2. Jo a urychlovač určitě vyzkoušej. Myslím, že nebudeš zklamaná.

      Vymazat
  3. Na první výrobek se chystám už delší dobu:)

    OdpovědětVymazat
  4. báze je super, ráno v 7 nanesu stíny a večer v 9 jsou na svém místě, prověřeno pracovní dobou ... fakt doporučuju za tu cenu

    OdpovědětVymazat
  5. Mě láká ten urychlovač, ale pořád jsem kolem toho v drogérii jen chodila, že to stejně nebude fungovat. Takže teď si ho koupím:-)) Zatím vždycky když jsi vše vychválila jsem byla spokojená i já. Naposledy jsem konečna narazila na BB krém od Clarins a je nejlepší ze všech co jsem vyzkoušela z těch lepších značek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám radost, že to nejsou jen mé subjektivní pocity a že jseš taky spokojená :)

      Vymazat
  6. Tak jsem si dnes pořídila urychlovač a hned jsem vyzkoušela a je super :) Ještě mám doma jeden, tuším od Dermacolu, dávkuje se ale takovou pipetkou, něco jako třeba oční kapky. Sprej je ale lepší :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak do Dermacolu urychlovač neznám, ale tady ten sprej mi přijde fajn i v tom, že se člověk nemusí bát, že by kápl někam vedle:)

      Vymazat
  7. Ahoj! Nominovala som ťa na Liebster Award. Princíp je jednoduchý: napíšeš 10 faktov o sebe, zodpovieš 10 mnou položených otázok, pripíšeš svojich 10 otázok a nominuješ ďalších 5 bloggeriek, ktoré majú menej ako 200 čitateľov. Moje otázky a odpovede, ako aj svoju nomináciu, nájdeš tu: http://aknelka.blogspot.co.at/2013/09/liebster-award-bola-som-nominovana.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju Ti a velmi si toho vážím. Musím se na to vrhnout, ale napsat o sobě 10 věcí, které budou mít alespoň trochu hlavu a patu asi nebude úplně lehké:))

      Vymazat
  8. Mě bohužel ta báze od Avonu vyschla po 2 měsících a pak se to drolilo a musela jsem to vyhodit, taky jsem z ní byla ze začátku nadšená, tak uvidiš, jestli tobě se to stane nebo ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to jsem zvědavá, jestli mi udělá to stejné, zatím slouží dobře, ale mám ji tak 3 týdny.

      Vymazat
  9. Ta báze vypadala moc dobře, než jsem si všimla nápisu Made in China. Škoda. Zatím dojíždím Dermacol - není špatný, ale vidím, že by to šlo i líp. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Rozumím, že to může někoho odradit, ale oči mám hodně citlivé a zatím mi báze nedělá žádnou paseku.

    OdpovědětVymazat