středa 31. srpna 2016

Novinka - Laky Little Ondine !!!

Tak tohle je prostě bomba! Na začátku musím poděkovat svojí švagrové, že mě na tuhle věcičku přivedla (Miry, díky! :)) S laky jsem měla poslední dobou trochu problém. Jelikož jsme měla rozlezlý ekzém i na prstech (až k nehtům), nelakovala jsem si je vůbec. Vidina toho, že bych musela odlakovačem zasáhnout i tato místa mě od toho odradila. Štípalo to vždy jak..... Teď se ekzém sice ztratil, ale i tak jsem měla nehty nenabarvené. Štvalo mě, že lakování a schnutí zabralo tolik času, okolo to smrdělo a pak ten proces odlakováváni.



No a pak jsem se seznámila s laky od Little Ondine. To co výrobce slibuje zní báječně. Řekněte sami: rychloschnoucí, přírodní pigmenty, bez zápachu, bez odlakovače a k tomu krásné syté barvy. Když nějaký produkt slibuje tak super vlastnosti, jsem k tomu skeptická. Do nákupu jsem ale šla, i když cena jednoho laku je vyšší (369,-). Nedočkavě jsem očekávala balíček a hned jak došel, začala jsem zkoušet. Pořídila jsem si i podkladový lak, který má zajistit lepší přilnavost a lze ho použít i jako vrchní vrstvu pro vyšší lesk. Postup byl následující: Nanesla jsem podkladový lak (počkala jen chvilku než zaschne), pak dvě vrstvy barevného a zase lak průhledný. A jak obstály výrobcem uváděné vlastnosti?
Rychloschnoucí: U klasického laku musím čekat sakra dlouho, aby uschnul a stejně se mi málokdy zadařilo, aby na něm nebyly od něčeho obtisky. A tady? Po chvilce (cca 2 minuty) byl lak suchý a žádné obtisky se nekonaly. 
Bez zápachu: To že nesmrdí je taky pravda. Necítím vůbec nic.
Bez odlakovače: Na tohle jsem byla zvědavá moc. Prostě jen zajedete pod okraj a lak se v celku sloupne. Není potřeba žádný pilník. Na obalu je uvedeno, aby se nehet ponořil do teplé vody, ale já tu zkusila bez toho a šlo to jako po másle. Asi u dvou nehtů se mi stalo, že lůžko pak bylo trochu suché, ale i tato reakce je uvedena v návodu a je doporučeno nehty hydratovat. 
Sytost barev: Barvy jsou to nádherné. U všech fotek mám na nehtech 2 vrstvy. nejsytější je červená a také se mi nejvíce líbí.
Výdrž: Byla jsem zvědavá na výdrž. Když jde lak tak jednoduše odstranit, nebude se rychle olupovat? Má zkušenost je taková, že 3 dny to vydrží krásně a pak se u některých nehtů na kraji začal lak odlupovat. Pořád to ale nevypadalo tak hrozně jako u klasického laku. Ten mi totiž mizel z nehtu po maličkých kousíčcích. Rozhodně doporučuji dodržet radu výrobce, že po aplikaci laku by jste se nějakou dobu (Hm, ještě by mohli napsat jak dlouho:( Já radím tak půl hoďky) měli vyhnout kontaktu s vodou.

Celkově jsem z této věci nadšená a nic podobného jsem na trhu nezaznamenala. Máte už taky zkušenost a pokud ne, co na tuhle novinku říkáte?

2 komentáře:

  1. Ahoj, na oficiálním webu mají napsáno, že má člověk vyhnout kontaktu s teplou vodou nejlépe 3 hodiny :)

    OdpovědětVymazat
  2. hmm no to by som chcela vyskúšať :) znie to veľmi sľubne :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat