pondělí 22. června 2015

Paletak Nude Tude od theBalm

Kosmetiku theBalm mám velmi ráda. Kvalita jejich produktů je vysoká a tak se vždy těším, až vyzkouším něco nového. Nedávno jsem si pořídila tuto paletku očních stínů - Nude Tude. Balení obsahuje 12 očních stínů, zrcátko ( velikost je velká, takže se s ním dá krásně nalíčit) a malý štěteček.



Obal produktu je roztomilý, tak jak jsem na to u této značky zvyklá. Retro design mě prostě okouzlil. I když jsem psala, že je rozměr zrcátka fajn, tak obsah samotných stínů mi přijde celkem malý. Mě by to asi až tak nevadilo, ale hrozně ráda bych tuto baletku brala s sebou na cesty a její velikost na to není vhodná. Štěteček mi přijde na nic. To už mám radši ty pěnové aplikátory :)))
Barevné složení se mi moc líbí a hodně nadšená jsem momentálně z vínové barvy. Vůbec jsem si nemyslela, že mi taková barva bude sedět, ale v kombinaci s hnědou se mi to moc líbí. Matných stínů tu není tolik jako těch třpytivých a to je asi jediná věc, která mi vadí. Pigmentace a výdrž je totiž na jedničku a tak je mi líto, že paletka neobsahuje více právě těch matných. 


První řada
Druhá řada
Strašně mě mrzí, že se mi nepodařilo lépe nafotit ty dvě růžové barvy. Vážně jsem se snažila, ale Stand-offish vypadá na fotce spíš bíle než růžově. Na to, že právě tato barva obsahuje trošku větší třpytky, tak na očích drží parádně. Trochu strach jsem měla z barvy Sassy, aby nebyla až moc bílá. Nakonec se z ní ale vyklubala skvělá barva na rozjasnění koutku a ještě lepší je na použití pod obočí.
Na závěr mě napadlo takové malé srovnání s UD. Jejich legendární paletky mám ráda, ale trochu polemizuji s otázkou, jestli tyto nejsou lepší (the Balm má ještě paletku Nude Dude) a cenově i výhodnější. Co si o tom myslíte vy?

Paletka stojí 819,- Kč a objednat můžete zde. Na internetových stránkách probíhají docela často nějaké zvýhodněné akce, takže se dá nakoupit i výhodněji. 

3 komentáře:

  1. Je moc krásná :-))
    Zvu Tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. The Balm mám moc ráda, ale NUDE barvy nejsou nic pro mne, prostě je to nudný :-D
    Nicméně The Balm mi tak trochu štve tím, že poštovné zdarma... pak se dozvíš, že to platí pouze nad 500 Kč a samozřejmě jejich rozjasňovače stojej 499 Kč, takže se to na to nevztahuje...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo chápu, je to prostě pořád dokola s těma NUDE barvama, to je fakt :) No s tím poštovným je to pěkně mazaný a pro zákazníka docela odrazující.

      Vymazat