středa 20. května 2015

Paletka Makeup Revolution

Asi tak před měsícem jsem narazila na tuto značku v Rossmanovi. Na internetu už jsem o ni zavadila, ale nijak jsem neměla potřebu ji vyzkoušet. Hodně se probírá téma, že výrobce jen napodobuje slavnější značky (Urban Decay) a prodává za úplně jinou cenu. O tomhle tématu tu psát nebudu, každý na to má svůj názor. Přiznám se, že když jsem ji teda měla možnost vyzkoušet, prohlídla jsem si jak produkty vypadají naživo. Asi bych si ji ani nepořídila, ale byla jsem mimo domov a čekala mě jedna akce, na kterou jsem chtěla mít udělaný pěkný make-up i za použití očních stínů. Bohužel jsem si všechny zapomněla doma, takže jsem potřebovala nějaké pořídit, ale nechtěla jsem za ně dávat moc peněz. No a tak padla volba na tuhle paletku očních stínů - What you waiting for?



Uvnitř se nachází 18 stínů, z toho 12 třpytivých a 6 matných. Velké zrcátko je fajn a pěnový aplikátor klasika.  Já ho používám, když chci aby byl stín hodně intensivní. Co mě teda ale na úvod naštvalo, je otevírání krabičky. Sama se vám rozhodně neotevře, ale možná u toho přijdete o nehet. Já mám naštěstí úplně krátké nehty :)))) Myslím si, že na fotkách je docela dobře vidět pigmentace stínů. Vše je v jedné vrstvě. Matné stíny jsou méně sytější než ty třpytivé, ale ani jeden typ nepráší. Co se týče výdrže, tak opět použité s bází a vydržely od rána do večera. Neslévaly se do čárek, ale intenzita barev byla večer trochu menší. Stále jsem však byla spokojená.

1. řada
2. řada
3. řada
Celkově tento produkt hodnotím kladně co se týče kvality. Nehodnotím to, že je to napadobenina. 
Zajímalo by mě, jestli máte nějaký produkt od této značky vyzkoušený a jak jste spokojené. 
Cena: 299,- Kč

3 komentáře:

  1. Mám také paletku a jsem s ní moc spokojená :-))
    Pěkný článek.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. What are waiting for? Úplně slyším Nickleback =o)
    MR mi prostě nepadl do oka, ale zas nemám nic proti tomu. Ať si každej kupuje, na co má finance. Oproti vyloženě zkopírovaným fake paletkám UD, co jsou třeba na ebay je MR firma, která vyrábí stíny u kterých víme složení, víme kdo to vyrobil a kde, takže proč ne?

    OdpovědětVymazat
  3. Hmhm, podľa mnohých recenzií sú tiene týchto paletiek v jednej vrstve omnoho lepšie pigmentované... Ale ja im neverím :) Za tú cenu okej, ale mňa tak veľmi odrádza to balenie, že túto značku zatiaľ prehliadam a doprajem si šminky, ktoré ma potešia aj na oko :)

    OdpovědětVymazat