sobota 10. ledna 2015

Speciální kolekce MAC

Dlouho jsem přemýšlela, jestli dnešní článek publikovat nebo si ho schovat někam do šuplíku, protože se jedná spíše o "kochací" příspěvek. Aby jste to dobře pochopili, tyto produkty od MACU jsem sehnala před Vánocemi a jelikož se jednalo o kolekci, která nabízela pouze omezené množství produktů (velmi málo), myslím si, že už nebudou k dispozici. No, já osobně se ale třeba jen někdy pokochám hezkými fotografiemi a to mi stačí :)


O co tedy vlastně jde? Modní designer Prabal Gurunga vytvořil speciální vánoční kolekci pro MAC. Poprvé jsem se o této novince dozvěděla asi měsíc před Vánocemi a informace byly takové, že k sehnání budou produkty pouze v prodejně na Václavském náměstí a počet k dispozici bude doopravdy velmi nízký. Na prodejně již měly vzorky na ukázku a já se hned zamilovala. Obaly jsou velmi krásné a působí hodně bytelným a luxusním dojmem, na tom se taky odráží váha celého výrobku - např. bronzer je docela těžký. Pak je tu vůně... Kdo je "čichací" typ jako já, byl by moc spokojený. Nedokáži ji přesně popsat, ale je to taková jemná parfemace.
Já jsem si pořídila rtěnku, lesk na rty a bronzer. Rtěnka i lesk jsou ve velmi přirozeném tonu a i když z bronzeru jsem měla ze začátku trochu strach, aby nebyl moc tmavý, na konturování je úplně super.

A teď už následují fotografie. Doufám, že se vám budou líbit a pokud jste někdo něco z této krásky ukořistil, určitě mi dejte vědět. Zajímalo by mě, jak jste spokojené.









5 komentářů:

  1. Ivi, ani nevieš, ako veľmi ti závidím ukoristené poklady. Mňa táto limitka zaujala, i keď až na druhý dych a keby som sa k nej dostala, asi by som neodolala bronzeru. Avšak farba rúžu i lesku, ktoré si si vybrala ty, sa mi tiež veľmi páči.
    Kochacie články mám ja práve veľmi rada, snívanie je predsa tak krásne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem sama, kdo se jen tak rád dívá. Bronzer je moc fajn. Nemá v sobě třpytky, takže my vyhovuje.

      Vymazat
  2. Mají hrozně krásný design :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto souhlasím, takové obaly mě prostě nenechávají chladnou :)

      Vymazat
  3. Obaly jsou tak krásné a i zrovna tyhle barvy by se mi moc líbily :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat