čtvrtek 12. prosince 2013

Rossman - prosinec 2013

Asi se z toho už stane tradice, že každý měsíc vám ukážu nějaké fotky z Rossmanu, kde mě zaujaly buď slevy nebo nějaké novinky. Doufám, že to není moc nudné :)

Rimmel
Úplně nejvíc mě zaujala značka Rimmel a její nový make-up, který slibuje zbavení se lesknoucí pleti. Asi jste téměř všichni viděli reklamu na tento produkt. (Mám na vás jen takovou otázku, nepřijde vám, že jsou teď v reklamách převážně holky, co mají mezeru mezi předníma zubama ?:)) Mě to teda vůbec nevadí a je to roztomilé, ale přijde mi srandovní, že se s tím teď trochu roztrhnul pytel :)) Já mám s lesknoucí pletí problémy zejména na bradě a čele a tak jsem byla zvědavá, jak to bude fungovat. Make-up jsem zkoušela a kůže byla určitě matná. Bohužel mi ale přišlo, že by po delším používání byla docela vysušená a tak jsem se rozhodla si ho nepořídit. Určitě mi dejte vědět, jestli už ho někdo vlastníte a jaké jsou vaše zkušenosti. Každopádně teď je v akci za 130,- Kč.


Essence
Essence nás opět  zásobí svojí limitovanou kolekcí, tentokrát vánoční. Musím se přiznat, že jsem čekala nějakou paletku stínů, ale k dispozici jsou jen 3 odstíny zvlášť a nemůžu říct, že by mě některý zaujal. Co tedy najdete v kolekci: laky na nehty - 75 Kč (vždy 2 barvy v jednom, kde je jedna se třpytkami a druhá bez), krycí průhledný lak - 55Kč, oční stíny - 55 Kč, umělé řasy - 65 Kč, balzám na rty - 60 Kč, gumička do vlasů - 35 Kč, krémová tvářenka - 60 Kč, ozdoby na nehty - 55 Kč. Nakonec jsem si vybrala balzám na rty ( kolikátý už!!???) a lak na nehty se třpytkami. Měla jsem strašnou radost z toho, že se mi podařilo přijít ve chvíli, kdy byla celá kolekce ještě nepřebraná a mohu vám tak nafotit všechny produkty pěkně pohromadě. Většinou se mi stává, že mají maximálně tak půlku :)


Gabriela Salvete
Přijde mi, že na tuto značku mají v Rossmanu vždy slevy :) O pískových lacích toho bylo napsáno docela dost. Taky jeden vlastním a je pravda, že se mi na nehtech moc líbí, ale strašně mě nebaví to odlakováváni. Než se zbavím všech třpytek, tak mám pocit, že jsem vypotřebovala půlku balení tamponů :)) Další jsem si tedy již nepořídila, ale pokud máte někdo zájem, teď jsou v akci tyto barvičky za 90 Kč. Další sleva se vztahuje na řasenku za 170 Kč. Nikdy jsem řasenky od této značky nezkoušela, tak by mě zajímalo jaké jsou vaše zkušenosti.


6 komentářů:

  1. jéé, tu Essence limitku jsem ješt neviděla, chci ji omrknout, snad už u nás bude :) jinak ty pískáče sundávám jedině s alobalem, dvě minutky nechám působit a sjee to dolů jak po másle! a Stay Matte make-up teď recenzovala Radu na ultimate chic a chválila si ho

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám právě trochu strach to nechat na těch nehtech tak dlouho působit, ale asi půjde o metodu se kterou to půjde fakt dobře :) Tak na tu recenzi se musím mrknout.

      Vymazat
  2. Tak já včera zavítala do drogerie teta a zrovna ten lak uprostřed co je na fotce jsem si pořídila a jsem sama zvědavá na to odlakovávání .. Zase plus když se lak rychle loupe nejde to vidět .. Jinak jsem dneska navštívila jeden blog četla samou chválu tak jsem si hned objednala na zkoušku tvářenky a pudr. Možná jsi o této značce už slyšela:-) http://www.thebalm.cz/ hodně holek to přirovnáva k benefitu. Krásný víkend tvá věrná čtenářka Anna Vanna jinak Veronika konečně jsem si změnila v nastavení jméno, když jsem si dělala tenkrát registraci střílela jsem na slepo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak o té značce jsem ještě neslyšela, ale co jsem se dívala, tak vypadá moc dobře. Určitě mi pak dej vědět, jak jsi spokojená:)

      Vymazat
  3. Tak píšu první dojmy a jsem úplně nadšená:-)) koupila jsem si transparentní pudr, jednu tvářenku a zdarma bronzr díky akci 2+1 a musím teda říct že jsem moc spokojená. Transparentní pudr můžu srovnat jen s INGLOTEM psala jsi na něj recenzi a myslím, že tenhle teda vede:-)to stejný tvářenka..A koukala jsem na recenzi (zatím jen koukala) a opravdu ty obaly jsou téměř stejný,.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to asi budu muset taky něco vyzkoušet, když jsi tak spokojená. No já ten od Inglotu používám te'd celkem často a je pravda, že docela dost práší :(

      Vymazat