úterý 3. prosince 2013

Minilesky Gloss in Love

Dneska tu mám pro vás jeden úlovek z vánočních kolekcí. Jako každý rok se s těmito nabídkami roztrhl pytel a já přemýšlím, která ba byla nejvhodnější pro obdarování mých blízkých. Schválně by mě zajímalo, jestli jste už nějakou pořídili:) Jelikož se mi asi nepoštěstí, abych dostala krásný červený kufřík od Lancomu, který ukrývá spoustu super věcí z dekorativní kosmetiky, ale i nějaké produkty z pěstící, tak jsem si pořídila tuto sadu minilesků .


Jak je vidět  na obrázku, sada obsahuje 4 lesky, kde má každý obsah 4,5 ml. Všechny 4 stály dohromady kolem 1000,-. Bohužel se mi někde zatoulala účtenka a já si přesnou cenu nepamatuji, ale myslím, že jsou k dostání ve všech Sephorách. V sadě najdete jak výraznější barvy, tak i jemnější. Já osobně mám na těchto lescích velmi ráda, že fungují i trochu jako balzám, takže rty pěkně zvláční. Zároveň je moc fajn, že nijak extra nelepí. Nejsvětlejší je odstín 323. Rtům dodá jen jemný lesk a téměř vůbec je neobarví. Naopak nejvýraznější je 385. Oproti normální velikosti, o které jsem psala zde, je uzávěr klasický na šroubování, ale aplikátor je stejný. 



Určitě mi napište, co říkáte na tyto minibalení a jestli někdo máte ten červený kufřík :))

7 komentářů:

  1. Já loni dostala červený kufřík Estee Lauder, tak letos už asi budu mít smůlu.. škoda, každý rok další kufřík by mi vůbec nevadil :D
    Lesky jsou roztomilé, já koupila od Lancome kamarádce dárkovou sadu s řasenkou, tužkou na oči a mini odličovačem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No myslím, že letos jsem viděla taky kufřík od Estee Lauder, vypadal parádně :) Řekla bych, že Lancome má těch dárkových kazet docela dost, zrovna tato se mi taky líbila.

      Vymazat
  2. Tie lesky sú také milé, zaujímalo by ma, ako vyzerajú na perách. Pri leskoch mám totiž často pocit, že všetky vyzerajú rovnako. Preto mám radšej rúže :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokusím se dodat. Je pravda, že na rtech to bude asi vypadat trochu jinak než na ruce:)

      Vymazat
  3. Sada lesků je krásná :) Celkově se Lancome letos vyšvihl. Já, jelikož bych se také nedočkala, jsem si koupila ten červený kufírek sama a ještě jsem ho koupila i mamce, protože ta by si ho zase asi nekoupila kvůli ceně :) Tak budeme mít pod stromečkem radost obě. Nějak jsem nedokázala odolat, i když už je to třetí v řadě po sobě, ale ten obsah je vždycky taaaaak úžasný.

    OdpovědětVymazat
  4. jéé, tak to jsi první, kdo mi dal vědět, že ho má :) Asi jsi ho kupovala v Institutu že? Nebo je k sehnání někde jinde? Jsi s ním spokojená? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, v Institutu. Nikde jinde ho totiž letos neměli, a v zahraničí je trochu jiný (pro srovnání: https://www.garden.co.uk/php/showProducts.php?plu=0617423)
      Nejdřív jsem ho koupila mamce a když jsem tu krásu viděla na vlastní oči, tak jsem si ho musela koupit taky... Letos se moc povedl, jsem z něj nadšená a nevím, jestli to do Štědrého dne vydržím, nepoužít z něj ani jednu jedinou věc a nechat si ho pod stromeček :D

      Vymazat