středa 13. května 2015

Nová řasenka od Benfitu - Roller Lash

Když jsem poprvé uviděla letáček s touto novou řasenkou byla jsem trochu skeptická. Hned vám řeknu proč. Bohužel tak jak většina vychvaluje řasenku They' re real, mě se toto nadšení netýká. Možná je to tím, že jsem jí nedala trochu víc šancí a nenaučila se s ní správně pracovat, ale neoslovila mě. Řasy mám rovné a ne moc silné, takže potřebuji natočit, zhustit a rozhodně nechci mít žádně slepené ostny. Avšak této Roller Lash jsem chtěla dát šanci. Přece jen, kdo by nechtěl mít natočené řasy jako za pomocí kleštiček. Přesně tohle totiž výrobce slibuje.



Na prvním místě bych se chtěla zmínit o obalu řasenky. U ostatních produktů mám design Benefitu ráda, ale u řasenek jsem zvyklá na spíše minimalistický vzhled, takže to není zrovna moje gusto. Víčko  má připomínat natáčku. Já nevím, tuhle podobu tam moc nevidím. Ale to je jen takový malý detail :) Kartáček řasenky má z jedné strany kratší štětinky a z druhé dlouhé. Když mi slečna v prodejně vysvětlovala jak řasenku používat, trochu jsem si to nedokázala představit. Určitě to chce s touto řasenkou trochu cviku (nebo jsem možná je nemehlo a vy to zvládnete líp :)). Po prvním použití nemůžu říct, že bych byla moc nadšená. Říkala jsem si: Jako dobrý, ale čekala bych od toho víc. Po čtvrtém vyzkoušení jsem ale konečně viděla výsledek, který je asi nejlepší z mých dosud vyzkoušených řasenek. I úplně nová řasenka nabere množství tak akorát, takže na řasách není zbytečně moc materiálu. Řasy nejsou slepené, ale hlavně jsou vážně natočené. Nemůžu říct, že by to bylo úplně stejné, jako za použití kleštiček, ale v mém případě se to tomu hodně blíží.


Už jste vyzkoušeli tuto novinku?

5 komentářů:

  1. Ahojda,

    nechystám se vyzkoušet, ale u Lou jsem viděla, že prý nezasychá a řasy jsou prostě do odlíčení mokrý. Jakou s tímhle máš zkušenost?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to mi vůbec nepřijde. U všech řadě nej musím chvíli počkat, než se podívám vyloženě nahoru, aby se neobtiskla, ale u téhle je to stejné jako u všech, rozhodně ne delší doba.

      Vymazat
    2. děkuji =o) tak já jí teda testnu

      Vymazat
  2. O této řasence snad slyšela celá blogosféra. :-))
    Pěkná recenze.
    Zvu tě na můj blobg.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat