neděle 3. května 2015

Nákupy v Londýně

Před pár dny jsem byla na prodlouženém víkendu v Londýně a nebyla bych to správná kosmetická nadšenkyně, abych nechtěla ulovit i nějaké kosmetické věcičky. Na úvod bych chtěla říct, že jsem od toho asi čekala trochu víc. Možná jsem nezavítala do správného obchodu, ale nejvíce kosmetiky jsem nakoupila na letišti v Londýně a nebo v Boots, což je tak trochu obdoba našich drogerií. Myslela jsem si, že Urban Decay bude k dostání všude a to jsem se spletla. Neviděla jsem ji nikde.

Nicméně podle fotek uvidíte, že jsem toho nenakoupila málo ( mě to teda tak připadá), takže jsem celkově spokojená :))


Nejvíce jsem nakoupila u značky Revlon. Je to moje první zkušenost s touto značkou a musím říct, že  se to zatím nevyvíjí vůbec špatně. Primer je na pleti moc příjemný a pěkně ji vyhladí. Od rozjasňovače pod oči jsem nečekala moc velké krytí, ale nezalézá do vrásek a to je jedna z podstatných věcí, které od takového produktu potřebuji. Bronzer se bude skvělě hodit na léto. Pigmentace je velmi dobrá a použila jsem jednotlivé barvy i jako stíny, takže na cestování ideální věcička.


Na bezbarvou rtěnku od YSL jsem měla spadeno díky kamarádce. Podívejte se na ten obal... Krása že :) Barvička rty neobarví, ale díky jemným třpytkám se pak krásně lesknou a nelepí.


Make-up od Lorealu je podle mě ze stejné řady, jako ten co vyšel minulý rok, akorát se jedná o matující verzi v jiném obalu. Zkouším ho teprve krátce, takže nemůžu dělat finální rozhodnutí, ale zatím jsem s ním velmi spokojená. Hlavně aplikace mi přijde o hodně lepší, než jak tomu bylo u toho minulého. Ten se mi špatně zapracovával do pleti. Paletka korektorů od Sleeku, byl impulsivní nákup, ale nakonec velmi milé překvapení. Uvnitř jsou dva krémové korektory a pudr na zafixování. Ten růžový je perfektní na rozjasnění pod oči a ten tmavý na zakrytí nerovností. 


A nakoneeeec je tu paletka od Macu. Kupovala jsem na letišti, takže nevím, jestli to není právě výrobek, který jde sehnat jen v těchto prostorách. Uvnitř se nachází 6 stínů, 2 rtěnky, tvářenka a bronzer. K dostání byla ještě v neutrálních barvách, ale těch už mám doopravdy hodně, takže jsem zvolila tuto barevnou kombinaci a jsem spokojená.


Tohle jsou tedy mé úlovky a zajímalo by mě, jestli je nějaký výrobek, na který by jste chtěli samostatnou recenzi. 

11 komentářů:

  1. Krásné úlovky, co k tomu více říct. :-))
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Super nákupy, recenzi bych nejlépe uvítala na všechno.. :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj a mužů se zeptat? V te Anglii vychází MAC levněji nebo dráž?

    OdpovědětVymazat
  4. No tady u té paletky to bohužel nemůžu říct, protože jsem ji u nás neviděla a ostatní produkty jsem nezkoumala :(

    OdpovědětVymazat
  5. Jee, parádne nákupy! Paletku MAC ti troška aj závidím ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten rozjasňovač /tvářenka od revlonu.. Něco podobného mám od BB ale asi budu hledat levnější variantu :))


    LENNY MALI in DK

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tie veci vyzerajú fakt dokonale! Krásny nákup! :)
    Mimlovee

    OdpovědětVymazat