úterý 14. října 2014

Matné stíny od The Balm

Na tuhla palektu jsem si brousila zuby už nějakou dobu a když mi přistála v mailu informace, že třetí produkt je zdarma, už jsem ji měla v košíku. Ano, opět ta stejná písnička, že sehnat dobré matné stíny není jednoduché. V minulých článcích jsem psala o těch od Catrice a pak od Clarins. Cenové kategorie jsou dosti rozdílné a navíc jsem slyšela hodně názorů, že ty od Catrice nejsou úplně matné. Ono je to pravda, ale mě tam ten lehký lesk nevadí. Řekla bych, že je doopravdy hodně minimální a kvalita stínů je výborná. 



Byla jsem překvapená, jak hodně je paletka velká. Z obrázků na mě působila menším dojmem a rozhodně se nejedná o nějaké cestovní balení. Velikost zrcátka je tím pádem ale perfektní, protože v něm uvidíte celý obličej. S barevností stínů jsem moc spokojená a doufám, že i podle fotek je poznat, jak dobrou pigmentaci mají. Stíny trochu práší a nejvíce ten bílý. Nejméně viditelný stín je asi ten žlutý, ale zas se moc dobře hodí na sjednocení víčka, pokud máte problém s prosvítajícími žilkami. Já opět používám s bází a stíny vydrží celý den. 


Celkově se jedná o velmi povedený kousek a troufám si říct, že jsem neviděla podobnou paletku, která by v sobě měla tak velký výběr pouze matných stínů. Jak jsem psala na začátku, výrobek jsem kupovala v akci a i nyní na něj mají slevu, takže ji pořídíte za 999,- Kč. Co na tuhle věcičku říkáte?

5 komentářů:

  1. Za tolik penez bych do nich nesla :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeden stín vychází přes 100,- Kč, takže je to na zváženou.

      Vymazat
  2. Táto paletka bola na mjom zozname prianí, ale keď tak premýšlam, momentálne mám niekoľko matných neutrálnych tieňov, s ktorými som spokojná. Na druhej strane, tu je krásny výber farieb pekne pokope. Síce by sa mi viac páčila trocha menšia, ale to je len detail :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ta velikost by pro mě taky mohla být trochu menší :)

      Vymazat
  3. Paletka je překrásná !
    obal, ta její pigmentace a to jak je bezkonkurenčně nádherně matná!
    krása :)
    máš tady spoustu krásných článků takže máš novou čtenářku :))
    PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat