pondělí 8. září 2014

O čem budu psát?

Dnešní článek bude poněkud odlišný, než všechny, které jste si mohli přečíst, Dnes je tomu právě půl roku, co se narodil ten náš malý drobek (už vlastně není úplně tak malinký, váží přes 7,5 kg) a ať člověk chce nebo nechce v životě se toho změní velká spousta. Co všechno to bylo u mě by bylo na docela dlouho. Proč ale tohle všechno píši? I když je kosmetika nadále mojí vášní, řeším teď spoustu věcí okolo mimča, ať už se jedná o dětskou kosmetiku, aktivity pro něj, různá zlepšovátka pro zabavení nebo zrovna teď aktuálně - jak vyléčit pitomou virózu, když si nemůžu skoro nic vzít, protože kojím :)

Snažím se vás obměkčit :)))
Moje milé čtenářky, mám na vás tedy dotaz, jestli by jste nebyly úplně proti, kdybych sem dávala i moje poznatky z tohoto soudku. Já osobně jsem pár blogů pro maminky na internetu našla, ale ne vždy tam byly informace, které bych hledala. Nemůžu říct, že bych se k těmto tématům neuchýlila, i kdyby jste mi napsali záporné reakce. Přece jen, je to můj blog :))) Proč si ale neudělat takový malý průzkum, co si o tom myslíte vy. Budu moc ráda za každý komentář a tajně doufám, že budou spíše pozitivní než naopak. Asi se budu ale muset připravit i na variantu, že moje čtenářské publikum je spíše z mladších ročníků, a tak jim toto téma nebude vůbec nic říkat :)

18 komentářů:

  1. Ahoj, no když už se ptáš, tak mne osobně děti fakt neberou a to už nejsem mladší ročník. Tímto směrem se změnilo blogu víc, tak první nebudeš...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale samozřejmě mi tvůj blog baví a budu sem chodit i nadále... jen budu dětské články přeskakovat =o)

      Vymazat
  2. Mě taky děti nezajímají. Ale co budeš psát je samozřejme tvoje věc.

    OdpovědětVymazat
  3. Deti mam a prave proto si myslim, ze by sis na blogu mela trochu odpocinout. Udelat z toho svuj prostor, kde je detem vstup zakazan :-) Rozhodne by to ale nebyl duvod prestat cist Tvuj blog...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to je dobrá poznámka. Je pravda, že když píšu článek na blog, tak je to odreagování, protože docela často toho má člověk nad hlavu:)

      Vymazat
  4. Děti ještě nemám, ale myslím, že takové články pro mě budou užitečné do budoucna :). Mě nevadí, že budeš přispívat i těmto směrem a jak píšeš - je to Tvůj blog :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem PRO všemi deseti. Sama mimi nemám, ale za pár let budu chtít, takže poznatky se budou určitě hodit - zvláště když budou z důvěryhodného zdroje :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně to rozhodně nevadí, mám malou neteř a na svoje se taky nějak chystám ;) My na blogu taky píšeme i o mimi (sestra), takže proč by ne ;) Kdo nechce, tak to prostě číst nebude.. :)

    Sororessa

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si říkám, že když si to někdo nebude chtít číst, tak to přeskočí. Zas to neplánuji tak, že bych od teď všechny články zaměřila jen na děti :))

      Vymazat
  7. Já jsem taky pro, sama budu za tři měsíce rodit a z vlastní zkušenosti vím, že už teď v těhotenství jde kosmetika tak trochu stranou, někdy téměř úplně. Je to tvůj blog a myslím, že články o dětech nebo životě na mateřské dovolené nikomu vadit nebudou.

    OdpovědětVymazat
  8. Jábych články i tipy na podobné blogy uvítala :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Ivano,
    dnes jsem se prvně dostala na Tvůj blog a hned 'musím' napsat komentář.;) Myslím, že je fajn občas nějaký ten příspěvek věnovat dětem, aktuálním tématům, mezi které pochopitelně teď u Tebe patří hlavně vaše miminko. Sama mám blog, jež je o vícero věcech-dcerka, kosmetika, nákupy, severský styl bydlení, všechno, co mám ráda... Zvu Tebe a s dovolením i Tvé čtenářky ke mně a přeji krásné babí léto, Veronika. :)
    http://wheretigerslive.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Moc děkuji za milý komentář i pozvání na blog :)

    OdpovědětVymazat