středa 3. září 2014

Limitovaná edice Metallure - Catrice

Tuto limitovanou edici od Cetrice - Metallure jsem objevila v Rossmanovi nedávno, ale podle barev jde spíše o letní věc než podzimní. Nevím, jestli jsem doopravdy zaspala a nebo se k nám do ČR dostala o něco později. Nicméně, některé produkty se mi líbí, takže bych vám chtěla ukázat nějaké fotky a i mé poznatky se zakoupených produktů. V této řadě najdete: řasenku, stíny na oči, laky na nehty, rtěnky a bronzer.



Stíny mě příliš nezaujaly. Nějak se mi nelíbí ta kombinace barev v jednom stínu. Navíc nabírat barvy jednotlivě snad ani nejde. V úvahu by připadal tak možná ten poslední zprava, ale opět je to ta barva, kterou už mám ve své sbírce v několika provedeních :)))). Laky na nehty mají pěkné barvy, ale žádná se mi nelíbila tak, abych si ji koupila. Když jsem ozkoušela bronzer, byla jsem překvapená. Na jedno přejetí prstem jsem nabrala docela hodně produktu a jak můžete vidět na fotografii dole, barva je to krásná. Pak jsem se ještě rozhodovala mezi rtěnkami. Dvě barvy jsou spíše do jahodova a jsou hodně výrazné a ta poslední je takový nazlátlý neutrální odstín, který je hodně podobný barvě bronzeru. No na fotkách posuďte sami, jestli se vám můj výběr líbí :)





Moc by mě zajímalo, kdy jste tuto kolekci zaregistrovali vy a jestli náhodou v Rossmanu u vás není teď nějaká jiná limitovaná edice.

11 komentářů:

  1. Já se dostanu do Rossmana až za týden, tak tam kolekci omrknu :). Mě zaujal ten červenej lak na nehty a rtěnky
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tak pak mi dej určitě vědět, jestli tam taky bude :)

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem tu teď dlouho nebyla, naposledy jsem registrovala doprodej Haute Future. trošku mě mrzí ta "podobnost", chtělo by to zas nějaké jiné barvy, pastelové třeba, ale docela se mi líbí ta rtěnka. tak snad ještě bude, až se dostanu do Rossmana :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak jsem se šla hned podívat do Florentina, bronzer už nebyl, ale nakonec jsem si vzala tu stejnou rtěnku, je zajímavá, a bílý stín z nové kolekce

      Vymazat
    2. Ten bílý stín mám taky moc ráda :)

      Vymazat
  4. Holky JOOO, bronzer berte! Je naprosto úžasnej!
    Já šla pro řasenku a tahle limitka mi nijak nezaujala, ale tak jsem koukla a stíny blbý a pak jsem HO spatřila BRONZER! Překrásnej, zlatavej, úžasnej bronzer...!
    Nosím ho tejden a jsem z něj absolutně vedle... Vypadá moc krásně i jako stíny <3
    aneb jak jsem se do něj zamilovala =o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vidím, že jsi z něj opravdu nadšená :) jako stíny se taky moc dobře používá

      Vymazat
  5. Já jsem si koupila ty prostřední stíny a jsou moc pěkné!! :)

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem koukala na fotky. Nevypadají vůbec špatně, to musím uznat :)

      Vymazat
  6. oba dva produkty bych si také ráda pořídila, tak snad na ně také narazím :)

    OdpovědětVymazat
  7. tahle kolekce je úžasná, viděla jsem ji a věděla jsem, že si něco prostě musím pořídit :D takže mám doma bronzer a bojím se, že až kolem ní půjdu příště, vezmu i jednu z rtěnek :x :D

    OdpovědětVymazat