úterý 30. září 2014

Jaké oblečení pro mimčo?

V jednom z minulých článků jsem se vás ptala, jestli jste pro, abych zařadila nějaké postřehy z rodičovství, jelikož máme doma malého chlapáka. Pár názorů se sešlo a udělaly mi velkou radost, protože mám pocit, že někdo mé myšlenky čte a to je fakt paráda. Děkuji vám za to. Dlouho jsem přemýšlela, jak se s tím poprat. Nezařazovat tyto články vůbec, založit kvůli tomu úplně nový blog nebo se s vámi o tyto poznatky podělit zde? Nakonec to asi dopadne tak, že občasné příspěvky na toto téma sem dávat budu a koho to nezajímá, ( Což úplně chápu, dokud jsem neměla Mariáška, taky jsem blogy o tomto tématu nečetla) tak je prostě přeskočí a snad mi to odpustí :)

H&M

Lindex
Dlouho jsem přemýšlela, které téma zařadit jako první, protože je toho strašně moc. No a nakonec to bude o dětském oblečení :) Ještě před tím než se Mariášek narodil, tak jsem samozřejmě musela mít nakoupeno to mini oblečení. No nebylo toho málo :)) Vesměs ale všechny bodyčka byly přes hlavu a to byla zásadní chyba. Asi po měsíci jsem totiž zjistila, že existují bodyčka, která se zapínají na bok a od té doby nechtěla žádná jiná. Připadalo mi totiž neuvěřitelné, že bych měla přes tu maličkou klimbající hlavičku, která se nedokáže sama udržet, přetáhnout oblečení. No a Mariáškovi se to zrovna taky moc nelíbilo, takže oblékání bylo vždy trochu s pláčem. Pak jsme ale začali používat toto a bylo vymalováno. Bohužel jsem našla jen pár značek, které tento typ prodávají : C&A, H&M a Lindex ( Jedná se o poměrně cenově dostupnou záležitost a kvalita je výborná). Možná se vám to zdá jako nepodstatná informace, ale mě to strašně pomohlo a litovala jsem, že jsem to nevěděla už od začátku. Proč dělat z oblékání nepříjemnou záležitost, když to může být úplně v pohodě. 

Jediné co vidím jako nevýhodu, je nedostupnost tohoto typu po velikosti 68 (68 cm). Už jsem prohledala i jiné značky a toto překřížení se prostě ve větších velikostech již nevyrábí. Škoda...
Snad jsem vám dala nějaké užitečné rady a kdyby jste náhodou věděli, kde se dá toto oblečení sehnat i ve větší velikosti, budu moc ráda.

2 komentáře:

  1. My malé kupujeme z Lindexu, a jsou moc kvalitní a navíc krásné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, souhlasím Lindex mám taky ráda, ale ve větších velikostech jsem tyto na překřížení nenašla.

      Vymazat