čtvrtek 3. prosince 2015

Diáře pro rok 2016

V jednom z minulým příspěvků jsem vám přestavovala svoje doplňky k diáři. Dnes bych se s vámi chtěla podělit o diáře na rok 2016. Možná už jste si nějaký pořídili, ale kdyby ne, tak by vás tento článek mohl inspirovat.

Jako první vidíte na fotce diář, ze kterého mám asi největší radost. Jedná se totiž o kousek, který se pyšní českou výrobou, což by nebylo nic tak mimořádného. Jeho obsah je ovšem něco. Nejedná se totiž o klasický diář, jak jsme třeba zvyklí u Filafoxu. Uvnitř se ukrývají věci, které se hodí na každodenní použití. Začíná se u klasických měsíčních a týdenních přehledů, ale dál je zde oddělení pro měsíční přehledy plateb, jak se pohybuje vaše váha, typy na výlety i dárky, obsah mrazáku, plánování jídel.... Pro ty, kdo už máte starší děti, se rozhodně hodí: kam na výlety s dětmi, čísla na hlídání, škola a kroužky. Další bezva věcí, jsou i tzv. rutiny. Paní, která má totiž tento diář na svědomí, se věnuje uspořádání domácnosti a její rady mi připadají velmi užitečné. Více se vám pokusím přiblížit ve fotkách, protože ty mají mnohem větší vypovídající hodnotu.
Pokud by měl někdo zájem, můžete si objednat zde a rozhodně doporučují i blog autorky.





Druhý v pořadí je sportovní diář. Již minulý rok jsem měla první vydání a letos se tvůrci vytasili s lepším designem, takže jsem neváhala a pořídila. Minulý rok mi velmi pomohl v zaznamenávání jídelničku a sportovní aktivity. Jsem ten typ, který si moc rád zapisuje a pozoruje pokroky :)) Jasně, někdy se o pokroky vůbec nejednalo, ale alespoň jsem se zpětně mohla podívat, co jsem dělala špatně a na co se vybodla. Diář je vyhotoven v tvrdých deskách a můžete mít verzi pro ženy nebo pro muže. Pro každý měsíc si můžete připravit vaše cíle a shrnutí toho předchozího. Rozměr je tak akorát, takže můžete brát do kabelky, ale já ho mám vždycky na stole a nikam ho moc nenosím. Oproti loňskému vydání je zde spousta receptů i tipů na cvičení. Objednávat můžete zde. Myslím si, že tohle je i super nápad na vánoční dárek :)



Poslední je kapesní diář, který nosím v kabelce. Někdy s sebou vezmu i první zmíněný, ale je pravda, že s věcmi pro malého toho mám v tašce už tak dost a tak se úspora místa i hmotnosti hodí. Jedná se o diář od Albi, kde je jeden den na jednu stránku. Rozměry jsou 12x17.



Snad se vám článek líbil a pokud by jste měli nějaké zajímavé odkazy na diáře, tak za ně budu moc ráda.

7 komentářů:

  1. Tak ten prvý diar je naozaj užasný. Doslova taká hračka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přesně tak. Hlavně mi přijde konečně takový jaký jsem si představovala. Spousta vychytávek, které se mi moc hodí.

      Vymazat
  2. Nejvíce se mi líbí ten se sovičkou :) Já mám diář z YR, který jsem dostala při nákupu a ten mi stačí, já si tam stejně skoro vůbec nic nezapisuji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám asi hrozně děravou hlavu, kdybych to nezapsala, tak nic nevím :)

      Vymazat
  3. Och, diáre sú moja slabosť a musím sa veľmi premáhať, aby som ich zbytočne nekupovala. Na budúci rok už svoj kabelkový diár mám - dostala som ho a je to taký "lepší" kúsok viazaný v koži. Veľký stolový diár, ktorý používam hlavne kvôli blogu a online svetu, budem používať tohtoročný, keďže tam som riadenie sa podľa dátumu vzdala kedysi začiatkom leta :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, taky se mi jich líbí strašně moc a je těžké mít jen jeden :)

      Vymazat