středa 2. července 2014

Minilaky na léto od Max Factoru

Jakmile je něco miniaturního, nenechává mě to chladnou. Nevím, čím to je, že mám slabost pro malé věci :)) A tak když jsem uviděla nové barvy minilaků od Max Factoru, za chvilku už skončily tyto dvě barvy u mě v košíku. Co se týče laků, tak mi tyto minibalení doopravdy vyhovují. Jako první jsem měla menší balení od Lorealu. Velké lahvičky stejně nikdy nevypotřebuji a lak mi tam akorát tak zaschne. 


Je pravda, že barvy jsou to doopravdy hodně letní a ze začátku jsem si říkala, že na mě možná až moc. Ale k tomu sluníčku se mi to jaksi hodí :) Barevné krytí je výborné a už po první vrstvě jsou nehty pěkně pokryté. Já ale vždycky dávám vrstvy dvě, takže výsledný efekt vidíte na fotkách (Vždycky se snažím, abych měla nehty pěkně upravené, ale nikdy se mi nepodaří docílit bezchybného efektu, takže porosím omluvte ty nepřesnosti). 

Odstín 55 - Flamenco Girl 

Odstín 54 - Pink Lolita
S výdrží laků nemám poslední dobou problém, jelikož používám výborný podklad a nadlak, s kterými mi laky vydrží v pěkném stavu 4 - 5 dní. O těchto produktech chystám samostatný článek. Jediné co bych těmto minilakům vytkla je jejich štěteček. Ten je také ve verzi mini a to se mi až tak moc nelíbí. Nehet musím přetírat vícekrát, než jak to dělám se štětečkem který je širší. 
Co říkáte na tyto barvičky?
Cena: 99,-

5 komentářů:

  1. Taky mám jeden takový lak a mám ráda mini balení, i když cena je v tom poměru docela vyšší. Já mám ale takový odstín ála devadesátky :-D Z tvých se mi líbí ten růžový :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to naprosto souhlasím, že ta cena je ku obsahu velká. Jak ale píšu, ty velké stejně nikdy nevypotřebuji celé a pak je musím vyhodit, protože už jsou vyschlé.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Zrovna ho mám na nehtech a fakt je to taková žvýkačka :))

      Vymazat