úterý 12. listopadu 2013

Diáře Moleskine

Kromě kosmetiky mám i jiné "úchylky" a už od malička jsou to diáře :) Těžko říct, kde se to vzalo, ale pamatuji si, že největší radost jsem měla pod stromečkem s deníčku a to mi zůstalo dodnes. V nedávné době jsem na facebooku narazila na diáře Moleskine. Moc jsem je neznala, ale odkaz mě docela zaujal a tak jsem začala prohledávat jejich stránky. To byl vyloženě diářový ráj :) V nabídce najdete klasické zápisníky, diáře na celý rok, ale i speciální kolekce. Jako novinku teď mají s motivy Hobbita a Star Wars :) Nejvíc mě zaujaly zápisníky Passion. V této kolekci totiž najdete zápisníky, které se věnují různým tématům a i podle toho potom vypadá vnitřek. Já jsem si vybrala Passion zápisník Desert a jelikož se můj bráška bude ženit, tak jsem pro jeho nejhodnější nastávající musela koupit zápisník Wedding ( no říkám, jsem tím trochu ulítlá :))


Do zápisníku Desert si můžete psát recepty na sladké dobroty a pokud jste hodně kreativní, tak si můžete nakreslit i vlastní design dortu. No to pro mě rozhodně není, jsem ráda, když se mi to povede podle kuchařky. Ale samozřejmě kdo ví, třeba se ve mě jednou probudí dezertová múza :))
cena: 489,- Kč



A teď ten svatební krasavec :) No kdybych o něm věděla, když jsem se vdávala, určitě bych ho musela mít, ale takhle jsem ráda, že jsem ho mohla pořídit své nastávající švagrové. Myslím, že z něj měla radost:) V diáři najdete spoustu záložek: seznam svatebním hostů ( s podrobnostmi o tom, jestli má někdo na něco alergii nebo ne), rozvržení stolů, místa na svatební obřad a hostinu, taky si můžete zapsat informace o hudbě, kytici a samozřejmě svatebních šatech. no je to velká nádhera :)
cena: 489,- Kč


seznam svatebních hostů
poznámky k výběru fotografa
Zajímalo, jestli někdo máte taky takového koníčka a jestli máte zkušenosti s touto značkou. Mě osobně se teda líbí moc.

4 komentáře:

  1. vypadají krásně, líbí se mi barevné XS diáře 2014, ale bohužel mám radši české, jinak bych třeba ze Spencera brala taky všechny, ale potřebuju tam mít ty svátky, jinak na ně zapomínám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to 100% souhlasím, se svátky mám velký problém. Ale tyhle zápisníky jsou spíš tak na věci, které člověka baví:)

      Vymazat
  2. Pořídila jsem si už druhý diář (Malého prince), ale zápisníky mě nějak neberou.

    OdpovědětVymazat